נראה שהחזרה של טל טיטו לחיים שמחוץ לבית "האח הגדול" ממשיכה לספק לה לא מעט הפתעות. בין הזוגיות המתהדקת עם תמיר גולן, שלל הראיונות והמפגשים עם המעריצים, היא מגלה בימים האחרונים גם לא מעט רגעים שפספסה בזמן שהייתה סגורה בבית.
הקשר עם תמיר ממשיך לעורר עניין רב בקרב הצופים, במיוחד לאחר שהשניים החלו להעלות יותר ויותר תיעודים משותפים מאז סיום דרכה בתוכנית. במקביל, גם הראיון של שיינא, האקסית של תמיר, שהודתה כי קצת "מכווץ" לה לראות אותם יחד, הצליח לעורר לא מעט שיח ברשת.

אבל הפעם דווקא לא הזוגיות עמדה במרכז תשומת הלב של טל. במהלך הצפייה בתכנים מהעונה, היא נחשפה לראשונה לתיעוד של הצעקות שקיבלה מבחוץ בזמן שהייתה בבית "האח הגדול", כאשר אמה ואחותה הגיעו במיוחד כדי לחזק אותה.
בסרטון נראו השתיים עומדות עם מערכת הגברה וקוראות לעברה של טל את הקריאות שהפכו מוכרות לצופי הלייב. בין היתר נשמעו גם הקריאות: "קוקי לוקי איי לאב יו", שהצליחו למשוך לא מעט תשומת לב באותה תקופה.

טל, שצפתה בתיעוד מהצד השני בפעם הראשונה, פשוט לא הצליחה לעצור את הצחוק. בסטורי שהעלתה לעוקביה היא שיתפה את התגובה הספונטנית שלה וכתבה: "תקשיבו אני לא נושמת, זה באמת באמת גומר מצחוק לראות את הצד השני שצועק".
בהמשך המשיכה להתלהב מהתיעוד המשפחתי והוסיפה: "איזה טרלול, טלטול, טלטול, טלטול. תראו איך אמא שלי עומדת", תוך שהיא מתייחסת בהתלהבות למחזה שנחשף בפניה לראשונה.

עבור הצופים שהיו מחוברים לערוץ הלייב, מדובר ברגע שכבר הפך לזיכרון מוכר מהעונה. עבור טל עצמה, לעומת זאת, זו הייתה הפעם הראשונה שבה ראתה איך כל הסיפור נראה מהצד של מי שעמדו מחוץ לבית וניסו להעביר לה מסרים.
נראה שאחרי חודשים ארוכים של חיים תחת מצלמות, דווקא הרגעים הקטנים והמשעשעים שמגיעים בדיעבד מצליחים להפתיע את טל יותר מכל. ואם לשפוט לפי התגובה שלה, יש לא מעט רגעים נוספים מהעונה שהיא עוד צפויה לגלות מחדש בימים הקרובים.
טל את המיץ של הזבל.התחתית של הביוב.רמסת .דרסת.טינפת.יש לך פה מזוהם.בגלל התנהגות כמו שלך ילדים ונוער מתאבדים!!!!!!.הבנת את זה?!!!!! .מתאבדים!!!!!!!!!.את תת אדם.
אלירן המגרבץ.הרומס הדורס.שקרן.איש טיפש.משרה אוירה רעה סביבו.גל ניסתה לנהל איתך שיחה ואתה שוב רמסת ודרסת אותה.ובעיקר שיקרת את כלום ושום דבאתה מכיר רק רוע לא מבין שיש גם אנשים טובים בעולם הזה אתה איש אומלל ומסכן.
אלירן מזכיר את האפסית טלולה כדי לקבל קולות ממנה כל העןנה לא סבל אותה וליכלך עליה