דילמה דרמטית או תרגיל עוקץ: האם אברהם יצא מבית האח הגדול עבור רבע מיליון ש"ח?
דילמה דרמטית או תרגיל עוקץ: האם אברהם יצא מבית האח הגדול עבור רבע מיליון ש"ח?

דילמה דרמטית או תרגיל עוקץ: האם אברהם יצא מבית האח הגדול עבור רבע מיליון ש"ח?

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

אתמול במסגרת המשימה השבועית, נאמר לאברהם כי תעמוד בפניו דילמה ברביעי הקרוב: לקחת 250,000 ש"ח בעבור החלטה דרמטית מצידו שככל הנראה תהיה יציאה מהבית. אך האם הכל תרגיל פיקטיבי?

שתפו

הדיירים עמדו השבוע בפני משימת "המעגל" שבה בין היתר התחרו בינם לבין עצמם על אהדת הקהל במה שהוצג להם כמו סקר עם הצבעות הצופים. מי שניצח בהצבעות ודעת הקהל היה אברהם שבסופן קיבל אופציה לקחת רבע מיליון שקלים ככל הנראה עבור יציאה סופית שלו מהבית.

 

ההצבעות לא באמת התבצעו ע"י הצופים והקהל בבית ואברהם עצמו ככל הנראה נמצא במשימה סודית כדי לנסות להפיל את הדיירים. מה שאומר שגם הדילמה של אברהם מול 250,000 השקלים והיציאה מהבית פיקטיבית לחלוטין.

דילמה דרמטית או תרגיל עוקץ: האם אברהם יצא מבית האח הגדול עבור רבע מיליון ש"ח?

תחילה לא היה ברור איך הדיירים אמורים לנצח את המשימה השבועית, האם זה ע"י כך שלא יחשפו את הדייר שעמד מאחורי הקלעים ואחראי על הצבעות הצופים, או על פי הבחירה של אברהם ברביעי. אך לבסוף נחשף כי אברהם עצמו במשימה סודית ועבד על הדיירים בכך שהציעו לו את 250,000 השקלים.

 

ספיר העלתה אמש לא מעט ספקולציות מול אברהם ויענקי על האפשרויות שיינתנו לאברהם בעבור 250,000 השקלים ונשמעה קצת חשודה תחילה, אך לבסוף אברהם חשף בחדר הארונות(למצלמות) כי עשה תרגיל לדיירים.

דילמה דרמטית או תרגיל עוקץ: האם אברהם יצא מבית האח הגדול עבור רבע מיליון ש"ח?
יחליט להיפרד מספיר ברביעי או יבין שנפל בפח?

אברהם גם נשאל במסגרת סבב השאלות של דיאן שוורץ אם הוא חושב שיגיע בתוכנית יותר רחוק מספיר, אברהם השיב שהוא מקווה שכן ובינו לבין סתיו נוצר פיצוץ לגבי טיב הקשר עם ספיר. נראה שאת התשובה המלאה נקבל ברביעי.

 

@shmua.comאברהם יקח רבע מיליון ש"ח ויצא מבית האח הגדול? סיעור המוחות עם יענקי וספיר #האחהגדול 

דילמה דרמטית או תרגיל עוקץ: האם אברהם יצא מבית האח הגדול עבור רבע מיליון ש"ח?

guest
77 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דליה
דליה
2 שנים

למה מביאים דיירים שלא מבינים את הנאמר? כזאת טפשה חוצפנית ומשחיתה את הנוער עוד לא הייתה בתוכנית. הוורודה נכנסת בין זוגות כאילו חייבים לה משהו. אי אפשר להגיע איתה להבנות. כל שיחה איתה היא סחיטת אנרגיה לשווא. גם מספרים שהייתה חשפנית ושידלה לחשפנות. מה עוד צריך לקרות עד שתגרשו את השרץ הזו.

צופה מודאג
צופה מודאג
2 שנים

אתר שמועה בבקשה תעדכנו מה קורה עם יובל לוי ומה מצבה..אתמול בצהריים היא נתקפה בסערת רגשות ומשבר אישי ומאז ועד עכשיו לא נראתה פשוט נעלמו עקבותיה..לין אני שמעתי בלילה אומרת ליובל מעתוק שיותר מ5 שעות נמצאת יובל לוי בחדר האח וגם היום היא לא נראתה..הצופים מודאגים תעדכנו נא.

עינב
עינב
2 שנים

עוד ילדון מנופח.בטוח שהתוכנית רק עליו.והוא מושך בחוטים.חחח

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.