"תזד*ני ותעופי לי מהפרופיל": לינור סביניק יצאה במסר תקיף במיוחד
"תזד*ני ותעופי לי מהפרופיל": לינור סביניק יצאה במסר תקיף במיוחד

"תזד*ני ותעופי לי מהפרופיל": לינור סביניק יצאה במסר תקיף במיוחד

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

יוצאת "האח הגדול" שמרבה לענות באופן פתוח במיוחד לשאלות הגולשים והגולשות שלה בעניינים אינטימיים במיוחד, לא יכלה הפעם לשתוק לאור הודעה שחצתה מבחינתה קו אדום.

שתפו

לינור סביניק שזכורה לרבים מעונת "האח הגדול" שבה השתתפה לפני קרוב ל-3 שנים, מרבה לצאת עם עוקביה לסשנים של שאלות ותשובות על העניינים שבינו לבינה, ללא צנזורה וגם בדרך כלל גם ללא יותר מדי סינונים.

 

אחת העוקבות התייעצה עמה בעניין רומן עם גבר נשוי: "מכורה אליו ולסק*ס איתו והוא נשוי.. מה עושים? לא מצליחה להתנתק ממנו, פשוט מכורה". לינור השיבה: "הכל כל כך טוב כי הוא לא שלך. זה הריגוש שמרגיש כמו סם ואת עושה מעשה שלא יעשה. לא משנה איזה הרגשה נותן לך הסם, הוא עדיין הורס חיים".

"תזד*ני ותעופי לי מהפרופיל": לינור סביניק יצאה במסר תקיף במיוחד
לינור סביניק ורן גבאי, צילום: אינסטגרם

אך לאחר מכן סביניק חטפה מגולשת אחרת שמעורבת גם היא ברומן עם גבר נשוי ופחות קיבלה את הביקורת: "אני מאוהבת בגבר נשוי ואני מצטערת, אני לא רוצה להפסיק".

 

הפעם לינור החליטה לצאת נגדה למתקפה קשה: "אז תזד**ני ותעופי לי מהפרופיל. ובזה אסכם את דעתי לכל הנשים שהולכות עם גבר נשוי, אי אפשר לבנות בית על הרס בית".


 

כזכור, רק בחודש האחרון סביניק הציגה מהפך מטורף במראה החיצוני שלה, וזאת לאחר שהשילה ממשקלה קרוב ל-30 קילוגרמים. לטענתה: "השינוי של חיי בלי כדורים, צומות, תפריטי הרעבה, מאכלים מוזרים, זריקות ולא יודעת מה".

"תזד*ני ותעופי לי מהפרופיל": לינור סביניק יצאה במסר תקיף במיוחד
לינור סביניק והמהפך האדיר שעשתה. צילום: אינסטגרם

לקינוח, סביניק שיתפה את עוקביה בלוק צנוע במיוחד שעליו עלתה רגע לפני שהתייצבה לשיעור תורה של הרב ישראל נסים לוגסי וכמובן פרגנה: "תודה בורא עולם על הזכות! צדיק שלי, אבא שלי, קודש הקודשים. השיעורים שלך זה הרגע הכי גדול בשבוע שלי".

לינור סביניק בלוק הצנוע
לינור סביניק בלוק הצנוע, צילום: אינסטברם
guest
18 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
נשואה
נשואה
1 שנים

אדושם איזו סתומה

רק
רק
1 שנים

לינור חתיכת צאחלה פצועה אגב לינור בגדה בבעלה הקודם אז איך היא מעיזה עוד לשפוט אחרות הכונפה המופקרת הזאת, אשה שבוגדת בבן זוג שלה היא זונה והיא יותר גרועה מאשה שהולכת עם גבר נשוי ,חוץ מזה זאת עובדה שהגברים הכי שווים תפוסים.

נערך לאחרונה 1 שנים על ידי רק
דיגיי
דיגיי
1 שנים

איזה פרחה מיותרת בעולם חולת צומי וחולת בולבולים היא בעצמה בגדה בבן זוג שהיא התגרשה ממנו אז מי היא בכלל שתדבר ככה, פרחה עקומה חסרת מודעות עצמית!!

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.