ליאל יוצא להגנת ספיר ומתפוצץ על אברהם: "משפיל, מתעלל וגונב"
ליאל יוצא להגנת ספיר ומתפוצץ על אברהם: "משפיל, מתעלל וגונב"

ליאל יוצא להגנת ספיר ומתפוצץ על אברהם: "משפיל, מתעלל וגונב"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

הסערה סביב פרידתם של ספיר בורגיל ואברהם אקלום ממשיכה לבעור – והפעם חברה הקרוב של ספיר בוחר לא לשתוק יותר. האשמות קשות במיוחד, לייק אחד מפוקפק, וטענות על שקרים, השפלות ו… גניבת תחתונים?

שתפו

המתיחות בין ספיר בורגיל לבעלה לשעבר, יוצא "האח הגדול" אברהם אקלום, שוב עולה מדרגה – והפעם, זה קורה בעקבות לייק אחד שהצליח להצית מדורת ענק ברשתות. ליאל קוצרי, שאותו השניים מכירים מאז שהותם בבית "האח הגדול", החליט לצאת בפומבי נגד אקלום לאחר שזה ביצע לייק לפוסט שפוגע בו אישית – ולא רק בו לטענתו.

 

קוצרי לא נשאר אדיש והגיב בסטורי נוקב במיוחד: "כיף לראות שהאדם שבכל כוחו מנסה להצטייר כ'המסכן' שפגעו בו – עושה לייק לפוסט שמשפיל קהילה שלמה ולא רק אותו! אתה האמא של ההומופוב".

 

אברהם מצדו, שלא מרבה להתייחס בפומבי לתוקפיו ברשת, בחר הפעם להשיב – ולא בעדינות: "לא אני שישן במיטה אחת עם אשת איש. לא אני זה שפירק משפחה. לא אני זה שמשחק אותה מוסרי כשמאחורי הקלעים מתפלש בבוץ. לא אני זה שעושה שימוש ציני בקהילה שלמה בניסיון אומלל להסית (גם) אותם נגדי. לא מתכוון יותר להתייחס לאנשים שלא שווים את הזמן שלכם ושלי".

ליאל יוצא להגנת ספיר ומתפוצץ על אברהם: "משפיל, מתעלל וגונב"
אברהם אקלום, ספיר בורגיל, ליאל קוצרי, צילום: אינסטגרם

אלא שליאל קוצרי לא הרפה, ובתגובה לסטורי של אקלום העלה מסר חריף עוד יותר – עם שלל רמזים ישירים על ההתנהלות של אברהם לכאורה, בזמן הזוגיות עם ספיר:


 

"קורא לעצמך גבר נשוי? גבר נשוי לא יושב בבית ומתפרנס מאשתו. גבר נשוי לא עושה לייקים לנשים בביקיני. גבר נשוי לא משפיל, לא מתעלל, וגבר נשוי בטח ובטח לא גונב לאשתו תחתונים, נעליים ותכשיטים כאילו זה שוק הפשפשים! אבל אתה לא גבר… אתה בדיחה עצובה בתחפושת של מסכן".

ליאל יוצא להגנת ספיר ומתפוצץ על אברהם: "משפיל, מתעלל וגונב"
מתוך הסטורי של אברהם אקלום

קוצרי גם לא חסך ביקורת כלפי אופן ההתנהלות התקשורתית של אקלום: "משתמש בשליחים פרובוקטורים כי אין שום גוף תקשורת שמכבד את עצמו שישמע את השקרים שיש לך להוציא מהפה! שחקן גרוע שמוכר הצגה בזמן שהמציאות שלך רקובה!"

 

את דבריו הוא חתם באמירה שמשקפת את השתיקה מצד ספיר לאורך התקופה האחרונה: "העובדה שאחותי בוחרת לשתוק – זו אצילות", והוסיף נימה של איום סמוי: "וכשיגיע היום שהאמת תצא החוצה, כל ה'חיבוקים' שאתה מקבל עכשיו ייעלמו כמו הלייקים שאתה מאבד מיום ליום".

ליאל יוצא להגנת ספיר ומתפוצץ על אברהם: "משפיל, מתעלל וגונב"
מתוך הסטורי של ליאל קוצרי, צילום: אינסטגרם

האם מדובר בפיצוץ אחרון או רק תחילתו של גל נוסף בפרידה המתוקשרת הזו? נראה שהכיוון יחסית ברור – והסטוריז שנוהרים לרשתות כבר מכתיבים את הפרק הבא.

guest
82 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
איכ
איכ
5 חודשים

ליאל איך תיהיה לך זוגיות עם התנהגות כזאת? ליאל, אתה שטן! אין פלא שנדבקת למשפחת בורגיל השטן. השטנים מסתדרים, אבל זה רק עניין של זמן עד שתתהפכו אחד על השני.

הלם
הלם
5 חודשים

ליאל שטן נחמד לידך

אור
אור
5 חודשים

וואי וואי איזה תביעת דיבה אברהם יכול לתבוע את ליאל!
שאלה: מישהו יכול להסביר לי למה אברהם צריך לגנוב לספיר את התחתונים? הם ענקיים עליו.. ליאל הזה הוא ייצר הרע ,כל מקום שהוא מגיע יש חורבן,בהצלחה למשפחת בורגיל שהכניסו את הנגע הרע הזה לבית שלהם, תהנו! יום אחד תבינו למה שי ראתה בקוצרי נחש צפע

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.