הסאגה המתמשכת בין בני הזוג לשעבר, ספיר בורגיל ואברהם אקלום, לא עוצרת לרגע. אחרי כל ההשמצות, הרמיזות, הקריצות והכביסה המלוכלכת שעשתה סיבוב תקשורתי מואץ – עכשיו מגיע גם פס הקול הרשמי. ולא, לא מדובר ברמזים עדינים – אלא בשיר חדש, שאקלום שחרר בטיקטוק ושמעורר סערה לא פחות מהסטוריז הקודמים.
מי שזוכר, אקלום כבר רמז על כיוון השוואה די ברור כששינה את תמונת הפרופיל שלו בטיקטוק לג'וני דפ, מה שכבר הדליק לא מעט מהגולשים. אבל כעת, כשכבר ברור שמילים לא מספיקות – אקלום שופך את כל מה שעל ליבו בגרסה מוזיקלית חדשה, שכוללת את הטקסט הבא:

"לקחתי תיק, אני אורז את המחברת, מעכשיו אני עוזב את המדבר. וכשיצאתי מהבית אל הדרך – לא לקחתי שום דבר מיותר. ועל ה@@@ שלי מה שאת חושבת, אני תמיד נשאר מאושר. ולא בוכים על חלב שנשפך, אני משאיר את הכל בעבר. ובא לי לצחוק, בא לי לברוח, בא לי לרקוד, בא לי לשכוח, לקחת כוסית, לדפוק את המוח, לנקות את הראש, בא לי לשמוח. בגדול, אני מאושר. כי הכול מלמעלה, מה ששלי שלי, והכל מנאלה. גם שיהיה לך טוב אינשאללה, אני כבר התקדמתי הלאה, מאושר".
ואחרי דיס כזה עסיסי של אברהם לאקסית הטרייה שלו, הגולשים כמובן הציפו את פינת התגובות בסרטון. אחת הגולשות כתבה: "נסיך, תצחק תהנה החיים לפנייך ניצלת מהשטן".

אחר שאל: "איך קוראים לשיר?" ואקלום השיב בפשטות: "האמת עדיין לא המצאתי שם לשיר". אבל היו גם עקיצות – גולשת אחרת התבדחה: "עכשיו הבנתי למה היא רצתה לשים לך אזיק אלקטרוני שלא תרוץ לאולפן להקליט חחח".

אז איך תמשיך הסאגה והאם אברהם יהיה זה שיגיד את המילה האחרונה בזירת הרשתות החברתיות? עם פסקול כזה – הסיפור כנראה רק מתחיל.
@avraham.aklom הוצאתי דיס 🤣💀@Me$$ika ♬ צליל מקורי – אברהם אקלום
אברהם מחכים שתחשוף את ספיר, תפרסם את ההוכחות שיש לך שספיר לא רק קונה עוקבים היא גם קונה ליקיים לפוסטים שהיא מעלה, אל תאמינו לה היא מוכרת לכם שקרים לאט לאט הכל יתגלה
היא פשוט לא ציפתה הקארמה תגיע אליה כל כך מהר הרסו את הבית אחיה אני יודעתא אחיה גרושתו לא יחזרו אף פעם
אברהם עושה להם בית ספר חחח הם שכחו שמדובר באדם חכם שאם תחברו את מנת המשכל של כל משפחת בורגיל ביחד הם עדיין לא יגיעו לרמה של אברהם. יש לו מזל שלא הביא ממנה ילדים. איך הוא בכלל יצא עם הפצועה הזאת?