"הרגע שחיכיתם לו קרה": אורטל עמר ובן אל תבורי ביחד
"הרגע שחיכיתם לו קרה": אורטל עמר ובן אל תבורי ביחד

"הרגע שחיכיתם לו קרה": אורטל עמר ובן אל תבורי ביחד

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

הרגע שכולם חיכו לו – אורטל עמר ובן אל תבורי שוב יחד, הפעם במטבח ובכימיה שלא משאירה הרבה מקום לספקות. האם מדובר רק בג'חנון… או גם בקאמבק?

שתפו

האם זה סוף כל סוף קרה? אחרי סאגה מאוד ארוכה של שמועות, עקיצות הדדיות ורגעים טעונים, נראה שאורטל עמר ובן אל תבורי שוב באותו פריים – הפעם לא בזכות תו, אלא בזכות הג'חנון של בן אל. ומה שהתחיל כמתכון ביתי, אולי רומז על חזרה זוגית מאחורי הקלעים.

 

בסרטון שפורסם בעמוד האינסטגרם של אורטל, השניים נראים צמודים במטבח, כשהיא מכריזה: "הרגע שחיכיתם לו קרה, זה לא היה פשוט! אבל הוצאתי ממנו את המתכון! הג'חנון הכי טעים שאכלתי בחיים באחריות". מלבד הג'חנון שגרם לרבים להזיל ריר, היה קשה לפספס את החיוכים, החיבוקים והכימיה שזרמה ביניהם לאורך כל הדרך.

 

רק לאחרונה בן אל הפתיע את אורטל בשידור חי עם הצעה לא שגרתית במיוחד: "אני רוצה עוד ילד בכיף. יש פה גם מלון, אפשר ללכת לעשות ילד" – משפט שהדהד ברחבי הרשת והצית מחדש את השיח סביב השניים. הסרטון החדש לא עזר לדכא את גל ההתרגשות, אלא להפך.

 

התגובות ברשת לא איחרו לבוא. אחת הגולשות כתבה: "איזה כיף לראות אתכם יחד ובשמחה. אמן ותחזרו, תביאו אחים לתו". גולשת אחרת לא התביישה לדרוש: "נו תתנשקו כבר!", בעוד ששלישית שיבחה את הזוגיות והג'חנון גם יחד: "אמן והזוגיות שלכם תהיה תמיד מקסימה כמו הג'חנון המטורף הזה חחח".

 

אז האם המתכון הבא יהיה לא רק לג'חנון – אלא גם לזוגיות מחודשת? ימים יגידו. בינתיים, האש במטבח של השניים כבר בוערת – אז קבלו כמובן את המתכון לג'חנון של בן אל ואורטל:


guest
2 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
תגובה
תגובה
4 חודשים

אמן רק בשורות טובות אהבה ואושר!

אא
אא
4 חודשים

אמן זוג מושלם ! ילד מתוק מדבש!

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.