שלקה, המודחת הכי מבוקשת של "האח הגדול", ממשיכה לגזור כותרות גם מחוץ לבית. היא כבר הפכה לשם חם בעולם הפרסום והשת"פים, ונראה שהמסלול שלה לעולם הזוהר נפתח לרווחה.
אבל לצד הקריירה המהירה, השאלה שתמיד מרחפת סביב שמה היא מה קורה בחיי האהבה. בבית היא הספיקה להתאהב בארז איסקוב, אך בחוץ הדינמיקה השתנתה לחלוטין.

איסקוב עצמו כבר הצהיר בפומבי כי מבחינתו שלקה היא "אחות בלבד". ושלקה? ממשיכה לפרגן לו כחבר קרוב ואף להריץ אותו אל הזכייה, אבל ברור שנסגר שם פרק רומנטי – לפחות מצידו.
אתמול, כשהתארחה בפאנל "אח לילה", פגשה שלקה את יוצא העונות הקודמות גיא איתן. בין השניים נוצר חיבור מיידי, כזה שלא חמק מעיני המצלמות והרשתות החברתיות.

בסטורי מתועד נכתב בצחוק: "מצאה את האיסקוב החדש שלה", לצד אימוג'י לב ועיניים דומעות מהתרגשות. התיעוד הפך במהרה לשיחת היום ברשתות.
מיד לאחר מכן, נחשף סטורי נוסף שבו הודעות פרטיות ששלקה שלחה לגיא: "גיא, תאשר, לא צריך סנוב. תאשר אותי". גיא לא נשאר חייב וכתב בסטורי משלו: "תוציאו את איסקוב כי מתחיל להסתבך".

שלקה כמובן החזירה באותו טון משועשע והגיבה: "הוא הכי שרוט שפגשתי, אמאל'ה". הגולשים מיהרו לפרגן לשניים, ויש מי שכבר מפנטז על זוג חדש שימלא את החלל הרומנטי שנשאר אחרי איסקוב.

לא הבנתי מה היא לא חזרה לשרת במג"ב ?
סתם עושה רעש וצלצולים לנצל את 15 הדקות עד שתהיה לא רלוונטית כמו כל משתתפי התוכנית הזו
ממש גיא יזרוק לכיוון שלה
בדיחה רעשנית
גיא מתוק!!! אבל הוא פלרטטן לא פחות מאיסקוב. אתמול בתוכנית הוא פלירטט עם הדר…
חחח מתברר שהבטטה אובסס לא היתה מאוהבת באיסקוב, אלה הייתה אטבססיביתמלתרצה קנאה בה מהיום הראשון. שמעה שגיא ממש אוהב את תרצה התלבשה עליו. תרצה איך שהיא יוצאת לפני שהיא מקבלת תצ'ק, צריכה דבר ראשון חהוצעא צו הרחקה , דבר שני ללכת לרב