הזוגיות שנרקמה בבית "האח הגדול" בין שני אדרי ליובל לוי עוברת טלטלה משמעותית. בשיחה ארוכה עם תרצה כהן, שני חשפה את עומק המשבר, את הפערים שנפערו בינה לבין יובל, וגם את הסוד מהעבר שמערער אותה במיוחד.
שני פתחה את ליבה בפני תרצה ואמרה: "יש דברים שצפו לי שאני לא רוצה להגיד לו כי אני לא רוצה לפגוע בו ואני לא אגיד את זה פה". תרצה ניסתה להרגיע והשיבה: "אני חושבת שהוא באמת גבר טוב, השאלה אם אתה רוצה את הטוב, את מבינה?".

שני הסבירה כי למרות שהיא מעריכה את הצדדים החיוביים, קשה לה להתעלם מהצללים: "האמת שזה לא משהו שיושב לי שזה מה שמפריע. אני כן מעריכה את הטוב…". תרצה שאלה אם היא נתפסת עליו בקטנות ושני הודתה: "כן, זה בימים האחרונים כי התרחקנו. לא בא לי לצאת הרעה ועוד פעם אני יוצאת הרעה".
לדבריה, הבעיות לא נובעות מאופיו הטוב אלא ממקומות אחרים: "יש דברים אחרים שהתעלמתי מהם, אבל פתאום אני נותנת להם יותר מקום ופתאום יותר מפריעים. כי לפני זה אמרתי 'נפתור את זה איכשהו'". שני הודתה בכאב: "אני לא יודעת מה להגיד לו, לא רוצה להכאיב לו. מצד שני בא לי להגיד לו שנוריד טיפה ואז נראה בחוץ מה קורה".

רצה שאלה אם יובל חשוב לה ושני ענתה: "מאוד". כשנשאלה אם זה ישבור אותו, אמרה: "ברור, אני הדבר היחיד שנותן לו פה כח, מבינה?". תרצה ציינה כי יובל מנסה לא להיות תלוי בה, אך שני הסבירה: "האמון שלי נפגע".
תרצה ניסתה לשקף לה את מהות האהבה: "כשאתה אוהב, אתה צריך לאהוב עד הסוף. צריך לדעת לקבל את הבן אדם בדיוק איך שהוא. אתה לא בא לשנות ולהתאים אותו לקופסה שלך". שני הודתה: "אני לא יודעת מה קרה, ואני גם לא יודעת מה לעשות. אני כן אוהבת אותו והוא חשוב לי…".

בהמשך השיחה, תרצה ניסתה לדלות את הגורם המדויק אך שני נותרה עמומה. היא הודתה: "המשהו הספציפי הזה שאני מדברת עליו ומפריע עליו. שאר הדברים עוד יכולים להתגמד. אבל אני פשוט מאוד שרוטה בזה, אני גם שמה לב להכל".
כשנשאלה אם יובל יודע על כך, אמרה שני: "לא, אבל אני לא יודעת אם את יודעת את זה בכלל". תרצה שאלה אם הדבר יפגע בו ושני ענתה: "כן, כי הוא לא יכול לשנות את זה, זה הוא".
ואז, הגיעה החשיפה הדרמטית ביותר: "אני לא יכולה לקבל את הדברים האלה שמפריעים לי. לפעמים זה אופי של בן אדם ולי נורא קשה עם זה. ברמה שחלק מהדברים שהתרגשתי זה גם הדבר הזה. זה מה שגרם לי לתפוס מרחק".
תרצה ניסתה להבין לעומק ושאלה: "את צריכה שמישהו יהיה כל הזמן מניאק איתך?". שני מיהרה להדגיש: "לא, הוא לא פראייר". אך הרמזים שהותירה מאחור גרמו לשיחה להישאר פתוחה ומלאת סימני שאלה על עתיד הקשר.
שני צ'אחלה.
גרושה חרמנית ומגעילה שחושבת שהיא סקסית
2 שחקנים שביימו רומן כדי להתקדם במשחק ועכשו הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת , כנראה לבד יותר משרת אותה לקראת הגמר