בעקבות שני אדרי: בר כהן בהצהרה "חשבתי שאני יודעת מה זה גבר"
בעקבות שני אדרי: בר כהן בהצהרה "חשבתי שאני יודעת מה זה גבר"

בעקבות שני אדרי: בר כהן בהצהרה "חשבתי שאני יודעת מה זה גבר"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

הסיפור של שני אדרי והאקס שאותו כינתה נקניק עורר סערה בבית "האח הגדול" וברשתות. ונראה שבר כהן לא נשארה אדישה לכך.

שתפו

הסערה בבית "האח הגדול" סביב סיפורה של שני אדרי ממשיכה להכות גלים גם מחוץ לבית. לאחר שהפרק האחרון הציג סיפור אישי שבו שני חשפה תקרית עם אחד האקסים שלה, הדיון סביב המשמעות של "מהו גבר אמיתי" לא נותר בגבולות הבית בלבד, אלא גלש גם לרשתות החברתיות ולתגובות רבות של דמויות מוכרות.

 

ותו פרק סיפרה שני לדיירים כי חוותה נסיעה עם האקס שלה, במהלכה עקף מעט רכב בצומת. לטענתה, אחד הנוסעים מהרכב הנעקף, צעיר בדואי כהגדרתה, יצא לעברם ואיים לרצוח את בן זוגה לשעבר. לדבריה, האקס לא התעמת והמשיך לנסוע מבלי להגיב, מה שגרם לה לכנות אותו "נקניק".

בעקבות שני אדרי: בר כהן בהצהרה "חשבתי שאני יודעת מה זה כבר"
שני אדרי, ארז איסקוב, צילום: לייב האח הגדול

הדברים עוררו סערה בקרב הצופים וגם בקרב יובל לוי, שנמצא עמה בקשר קרוב-רחוק בבית, ואף התפרץ לעברה בעקבות הסיפור: "אם ככה את רואה את הגבר שלך נקניק, את בבעיה!".

 

בעקבות הדברים, אושיית הרשת ויוצא העונה, אליסף עזרא, החליט להגיב ולפרסם סטורי נוקב שבו הבהיר את עמדתו. "ראיתי את הדבר המביך הזה, ובא לי להסביר מה זה באמת גבר אמיתי. גבר זה לא מישהו שמתלהם או צועק, אלא אחד שיודע לבחור את הקרבות שלו. מישהו שלא נותן לאגו שלו להוביל אותו, אלא את המוח שלו. גבר אמיתי יכול לנצח בידיים, אבל מעדיף לנצח במילים".


בעקבות שני אדרי: בר כהן בהצהרה "חשבתי שאני יודעת מה זה כבר"
יובל לוי ושני אדרי, צילום: לייב האח הגדול

אליסף הוסיף מסר חד משמעי לנשים שמחפשות דווקא את "החזק והמתלהם": "אם את נמשכת לזה שהכי צועק ועושה שרירים, את לא מחפשת גבר – את מחפשת ילד. ומי שנמשכת לזה, היא בעצמה עדיין ילדה". דבריו הפכו לויראליים ברשת והציתו שיח ער על דימוי הגבריות בעידן הנוכחי.

 

מי שניצלה את ההזדמנות כדי לחזק את המסר הייתה בר כהן, פיינליסטית ואושיית רשת מוכרת בעצמה. בר שיתפה את הסטורי של אליסף והוסיפה מילות חיזוק משלה: "זה כל כך מדויק ואני כל כך מסכימה שאני לא יודעת איך לא כתבתי את זה בעצמי חחח".

בעקבות שני אדרי: בר כהן בהצהרה "חשבתי שאני יודעת מה זה כבר"
בר כהן משתפת את הסטורי של אליסף עזרא ומוסיפה דברים, צילום: אינסטגרם

בר המשיכה בחשיפה אישית והודתה כי גם היא, כמו נשים רבות ואולי גם אדרי עצמה, הייתה שבויה בתפיסה אחרת בעבר: "עזבו האח הגדול, ועזבו שני, היא לא היחידה. גם אני פעם חשבתי שאני יודעת מה זה גבר, אבל לא ידעתי או הבנתי כלום". הצהרתה גררה הזדהות רבה מצד עוקבות ברשת, שכתבו לה שהן מרגישות אותו דבר.

ג

guest
23 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
איריתוש
איריתוש
3 חודשים

שני ברוטלית אגרסיבית תוקפנית ושתלטנית ולכן היא מחפשת את התכונות האלה בגבר שלה….שיהיה דומה לה היא כוחנית מאוד והולכת ראש בראש עם כולם…..היא עם פה מסריח ושלוחית מהשוק….חבל שזו הדרך שלה ואולי זאת הסיבה שכל ההורים של החברים שלה לא רוצים אותה ולא סובלים אותה…

דפנה
דפנה
3 חודשים

שני טוענת שהיא חזקה
היתה יוצאת לבדואי
ועושה ממנו נקניק
והבדואי היה בורח
אבל שני תמיד אוהבת
להקטין כל אחד שליד
שהיא והיא…..

לי
לי
3 חודשים

לא מבינה איך עדעין שם אישה דוחה פה גועל אין משו טוב לגיד עלך שני בעיה ש לא לומדת חושב ש צודקת יכסססס

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.