החיים ממשיכים: חודשיים בלבד לאחר הפרידה המתוקשרת מכוכבת "הישרדות" גל רובין, מודי צפורי, יוצא "המירוץ למיליון", כבר נראה מאושר בחברת בחורה חדשה. מי שעקב אחרי הסיפור יודע שזו לא הייתה פרידה פשוטה – מודי אפילו נפרד מקעקוע שכלל את האות הראשונה של שמה של רובין, מהלך שהצית לא מעט שיחות ברשת.
גל מצדה לא נשארה אדישה וכתבה לאחרונה: "תקופת הזוגיות הייתה אלימה לנפש שלי, יותר מהידיעה הזאת. מציינת שהסרתי את הקעקוע בערבית לפני כחודש ולא בער בי לפרסם. כרגע עסוקה בלרפא את עצמי. תתחדש". הדברים גררו לא מעט תגובות תומכות עבורה.

אבל בזמן שגל מתמקדת בעצמה ובשיקום הנפשי, מודי כבר צועד קדימה – והפעם לא לבד. עדשות הפפראצי תפסו אותו כשהוא מבלה בבוקר תל אביבי בכיכר דיזנגוף, שם נתפס מחובק לבחורה צעירה ואלמונית. התמונות מראות קשר קרוב במיוחד, שממש לא נראה מקרי.
על פי מקורבים, הבחורה החדשה היא דיג'יי בת 25 מתל אביב, אותה הכיר מודי במסיבה של חברים משותפים לפני כחודשיים. מאז, כך מספרים, השניים מבלים יחד לא מעט, והקשר ביניהם הולך ומתחזק.

עבור מודי מדובר בצעד ברור קדימה – מהפרידה הרועשת והכואבת עם גל, לעבר התחלה חדשה שמביאה איתה אנרגיות רעננות. בעוד רובין בוחרת בריחוק ובריפוי אישי, מודי מראה שדרכו להתמודד עם שברון הלב היא להתחבר מחדש לאהבה.
האם הקשר החדש של מודי יהפוך לרציני ואף רשמי? ימים יגידו. בינתיים, התמונות הזוגיות ברשת כבר מתחילות לצוץ ולעורר לא מעט סקרנות ברשת. ממודי נמסר ברשתות בדבר החשיפה: "אנחנו חברים מאוד טובים".

בדוק יהודיה
כלבה
יהודיות אוהבות אותנו