אורי נגר, שחשף לאחרונה זוגיות חדשה עם ליאור יפרח, ממשיך לשמור על קשר טוב עם האקסית ירדן אביטוב לטובת בנותיהם המשותפות. אלא שבעוד הוא נהנה מפרק ב’ זוגי, ירדן חוותה ליל כיפור סוער במיוחד.
נגר נשאל אם מערכת היחסים עם ירדן נשארה יציבה גם לצד הקשר החדש והשיב בביטחון: "אני וירדן תמיד נהיה בקשר טוב לא משנה המצב הזוגי שלה או שלי, אנחנו הבנו שזו הנוסחה להתנהלות נכונה ושמירה על הבנות, גם ליאור ידעה את זה מהרגע הראשון וזה חשוב לא פחות מהשאר".

בהמשך נשאל מה מיוחד בליאור שמבדיל אותה משאר מערכות היחסים בעברו והשיב: "בגדול, אוהבת ילדים, חום, בית. זה כל מה שחשוב לפחות בהתחלה, אחרי זה תקשורת חברות וכו'… אהה ומפחדת מוות מג'וקים".
אבל בזמן שאורי וליאור עסוקים בביסוס הקשר החדש, ירדן האקסית נאלצה להתמודד עם דרמה לא פשוטה בליל כיפור. בסטורי אישי חשפה את שאירע בביתה:

"איזה לילה היה לנו, כיפור לרוב אני עושה אצל ההורים שלי.. השנה עשיתי שם בלי הבנות ומזל שכך. בסביבות 2 בלילה כולנו ישנו חוץ מאחי הקטן והוא קלט בחלון שלו פלאש (הוא הבין שזה לא אנחנו כמובן) ויצא לבדוק.. אשכרה ניסו לפרוץ לנו ועוד בכיפור בלי בושה!".
עוד הוסיפה ירדן: "פתאום כולנו שמענו צעקות (אחי העיר אותנו) וכמובן שהזמנו משטרה. אז ברוך השם הכל טוב ולא הצליח להם. אבל את הכיפור הזה אני כנראה לא אשכח".

כך, בזמן שאורי נגר מתחיל פרק חדש ומבטיח עם ליאור יפרח, ירדן אביטוב מצאה את עצמה מתמודדת עם רגעי חרדה לא קלים דווקא בליל כיפור – ערב שאמור היה להיות רגוע ושקט.
וואי לא נעיםם
הכל בסדר איתכם אתם מרגישים טוב הכתבים של האתר הזה מי שעוקב אחריך בפלטפורמה אחרת
יש כמה נוסעים בפייסבוק שהעלתם עליהם ומשלמים כתבה פה ואתם לא מעלים
רציתי רגע לשאול שאלה רצינית על הזוגיות החדשה של נגר כתבו ועל הפרידה של אורי וניקול לא כתבו לא הבנתי איך לא כתבו על אורי וניקול על זה שהם נפרדו זה מלא רייטינג