לא מעט מיוצאי "האח הגדול" הגיעו אמש לחגוג את הזכייה של יובל לוי, הזוכה הטרי של העונה המדוברת ביותר של השנה. מאות חברים, מעריצים וכמובן גם משתתפים מהבית התייצבו לחגיגה הרשמית שנערכה בבר הקפלה בתל אביב, שם נשפכו אנרגיות, אלכוהול ושמחה עד השעות הקטנות של הלילה.
אבל כמו בכל אירוע שמערב את יוצאי "האח הגדול", גם הפעם הדרמה לא איחרה להגיע. מי שגנבה את תשומת הלב בכניסה הייתה שני אדרי, שנעצרה בתחילה בשער האירוע לאחר שהתברר כי בן דודה ומנהלה האישי, אלירן אדרי, נשא נשק – בניגוד להוראות המשטרה. אחרי דקות של בירור, הנשק הופקד במקום בטוח, ושני הורשתה להיכנס ולהצטרף לחגיגה.

ברגעים שאחרי, נראה שהאווירה נרגעה, ושני אף הצטלמה יחד עם יובל לסדרת תמונות שגרמה לגולשים לדבר. עם זאת, מי שצפה מקרוב הבחין שהשניים שמרו על דיסטנס ברור לאור מערכת היחסים הדרמטית שלהם שהסתיימה בטון צורם.

אבל הדרמה האמיתית לא הסתיימה שם. נתנאל דהאן, שגם הוא הגיע לחגוג את הניצחון של יובל, העלה לסטורי סרטון מהמסיבה כשהוא רוקד לצידו של הזוכה המאושר. לצד הסרטון כתב דהאן משפט שעורר סערה קטנה ברשת: "שישרפו הקנאים חיים שלי" – אמירה שהרבה פירשו כעקיצה למי מהפיינליסטים (רק יוכי הגיעה) או המשתתפים שלא הגיעו למסיבה.

התגובות לא איחרו להגיע, והגולשים מיהרו לנתח למי בדיוק התכוון דהאן. חלקם טענו שזו עקיצה תמימה של שמחה, אחרים ראו בכך רמז עבה למתח שעדיין קיים בין חלק ממשתתפי העונה.


באו להרים ולא הבריזו מהמעמד הנדיר: שני אדרי, שלקה, יוכי אפוליאון, אור בן דוד, לינור סביניק, יובל מעתוק, נתנאל דהאן, שלי אבנשטיין, לורן גוזלן, מושיקו ע׳גמי, די ג'יי שארפ, טום קשתי, דני צ'רבננקו, כפיר צפריר, דורין סגול ועוד.



כל המסיבות צביעות האלו באמת עושות להקיא. הרי זה לא החיים האמיתיים. ואין מה לקנא בזה אלו לא חברים אמיתיים לחיים
זכייה הכי אומללה בתולדות האח. הכי מכורה. שני הוכיחה שוב ומעל ללא ספק עד כמה היא כמה רמות מעליו.. בהקשר לעציץ יובל הוא לא מעניין. שני גנבה את כל ההצגה. היא הזוכה האמיתית של העונה. כל יתר יוצאי האח יכולים רק להמשיך למלמל.
יובל סמרטוט סימפ בושה לגברים דוגמא רעה לאיך צריך להתנהג לנשים, נותן לנשים להשפיל אותו ולהוריד אותו, קנאי חסר ביטחון חסר כריזמה, קינא בארז א.