אתמול בערב חגגה מאי ערב את יום הולדתו ה-26 של נתנאל "צ’אקי" דהאן, אחד החברים הקרובים אליה עוד מימי "האח הגדול". השניים, שנשארו בקשר חזק מאז סיום התוכנית, חגגו עם חברים עד השעות הקטנות של הלילה כשהפתעה אחת גדולה עמדה במרכז הערב.

במהלך החגיגות החליטו מאי ונתנאל לקעקע את עצמם בקעקוע משותף עם הכיתוב "לא אכפת לי", משפט שליווה אותם עוד מימי הבית. הרעיון לקעקוע נולד עוד בזמן שהיו במצלמות 24 שעות ביממה, והפך לסמל של החברות הבלתי נפרדת ביניהם. הרשת, כצפוי, לא נשארה אדישה ותגובות הגולשים זרמו מכל עבר.

אך מתברר שהקעקוע היה רק הספתח. כבר למחרת, נתנאל העלה סרטון חדש לעוקביו וסיפר שהוא בדרך להפתעה נוספת. הוא נראה בשדה התעופה בן גוריון, שם חשף פרט מפתיע במיוחד: הוא מעולם לא טס לחו"ל. אך בדיוק כשכולם חשבו שהוא בדרך לעלות על טיסה ראשונה, הגיעה הפתעה נוספת – גם הפעם, הוא לא טס לשום מקום.
הסיבה? השקה נוצצת במיוחד של מותג הטקילה המקסיקני TEKIO, שנחת בישראל לראשונה בדיוטי פרי. במסגרת האירוע הייחודי הפכו נתנאל, ירדן אדרי ואורי נגר לברמנים ליום אחד, לצד הפרזנטור הראשי של המותג, זהבי. השלושה הגישו כוסות Añejo ו-Extra Añejo, הצטלמו עם העוברים והשבים והכניסו אנרגיה צעירה וצבעונית לאירוע.

TEKIO הוא מותג טקילה פרימיום חדש שמבקש להביא לישראל חוויה אותנטית של טעמים מקסיקניים עשירים ואווירה של שמחה וחופש. נתנאל, שמצא את עצמו לראשונה מאחורי הבר, נראה נהנה מכל רגע והצליח להוכיח שגם מחוץ לבית "האח הגדול" הוא יודע איך לגנוב את ההצגה.

עם קעקוע טרי, הפתעה בשדה תעופה ותפקיד חדש באירוע נוצץ, נראה שנתנאל דהאן ממשיך לבסס לעצמו שם של כוכב בלתי צפוי שלא מפסיק לייצר רגעים שגורמים לכולם לדבר עליו.
אויש, ירדן אדרי – כמה רוח וצלצולים עשית בבית והטיסו אותך ראשונה הביתה…. אולי זה קצת יוריד לך את האף.