נופר מור פותחת את הלב בחשיפה: "לא התאוששתי נפשית"
נופר מור פותחת את הלב בחשיפה: "לא התאוששתי נפשית"

נופר מור פותחת את הלב בחשיפה: "לא התאוששתי נפשית"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

כוכבת "האח הגדול" שחזרה לחיים אחרי לידה שלישית, משתפת באומץ על הקשיים, הרגשות וההתמודדות שלא רואים באינסטגרם.

שתפו

נופר מור, מהפנים המזוהות ביותר שיצאו מ"האח הגדול", וכיום אמא לשלושה, ממשיכה להוכיח שגם אחרי שנים בזירת הרשת, היא לא מפחדת לדבר אמת. חודש בלבד אחרי שילדה את בתה אמיליה, שנולדה לאחיה ארי ואנדי, נופר החליטה לחשוף בכנות נדירה את מה שעובר עליה מאז הלידה.

 

בפוסט שאלות שענתה עליו בסטורי, נשאלה נופר איך עבר עליה ההיריון האחרון והאם סבלה שוב מהיפראמזיס, תסמונת הקאות חמורה בהריון. היא לא הסתירה דבר וכתבה:

נופר מור פותחת את הלב בחשיפה: "לא התאוששתי נפשית"
נופר מור ובתה אמיליה, צילום: אינסטגרם

"היה לי היפראמזיס בשלושת ההריונות ובשני ההריונות האחרונים גם סכרת. אני שמחה שזה מאחוריי, תודה לאל. והאמת אני לא התאוששתי נפשית לגמרי, אז פחות בא לי לדבר על זה, מרגישה שדיברתי מספיק נכון לעכשיו. כשארגיש מסוגלת אשתף, אני יודעת שאתן מבינות".

 

הגילוי האישי הזה הצליח לרגש אלפי עוקבות, בעיקר משום שהוא מגיע מנופר שמוכרת בדרך כלל בחיוך גדול ובתיעודים צבעוניים. היא בחרה לחשוף צד אחר, אנושי ופגיע, שמאיר באור אמיץ את המציאות של נשים רבות אחרי לידה.


נופר מור פותחת את הלב בחשיפה: "לא התאוששתי נפשית"
נופר מור בסטורי, צילום: אינסטגרם

בהמשך שיתפה בסטורי נוסף על התחושות שעוברות עליה מאז: "בשבועיים הראשונים הייתי ברכבת הרים, מוצפת ורגשנית מאוד וחסרת פרופורציות. בוכה המון ומיד צוחקת.. נשים שעברו לידה יבינו. עדיין יש לי עליות וירידות, בכל זאת עדיין לא עבר אפילו חודש מהלידה.. ואני מקבלת את זה וזוכרת את זה מלידות קודמות. מחבקת את התקופה ויודעת שזה חולף".

 

השיתוף שלה הגיע בדיוק בזמן, כששיח על בריאות נפשית אחרי לידה הופך חשוב מתמיד. נראה שנופר, גם בלי לתכנן, הצליחה להזכיר לכולן שהכוח לא נמצא רק בשלמות, אלא גם ביכולת לומר בקול רם שלא הכל פשוט, וזה בסדר.

נופר מור פותחת את הלב בחשיפה: "לא התאוששתי נפשית"
נופר מור לאחר הלידה, צילום: אינסטגרם
guest
5 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
אני
אני
1 חודשים

מזל טוב!!! שימרי על בריאותך זה הכי חשוב 😘

מי זו?
מי זו?
1 חודשים

לא מכיר אותה

בן פורת יוסף
בן פורת יוסף
1 חודשים

כל אישה חווה סוג של דיכאון באופן טבעי שלשה חד. עד חצי שנה ,פשוט את האמת לא סיפרו לנו רק עכשיו עים הרשתות הכל מוצף,זה יעבור.את עייפה גם מכל מה שעברנו בשנתיים האחרונות פשוט תקבלי בהכנעה את המצב ואל תילחמי בזה .זה יעבור בעזרת השם .את יפה בריאה והכי חשוב אמא שזה אומר רק נתינה.חיבוק חיזוק

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.