יוצאת האח הגדול מפתיעה: "אם בורא עולם נח אז גם אני"
יוצאת האח הגדול מפתיעה: "אם בורא עולם נח אז גם אני"

יוצאת האח הגדול מפתיעה: "אם בורא עולם נח אז גם אני"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

רגע קטן של חישוב מסלול מחדש הופך לצעד משמעותי בחייה של אחת מיוצאות מהעונה האחרונה בלי שאיש ציפה לזה.

שתפו

יוצאי העונה האחרונה של האח הגדול ממשיכים לרכוב על גל ההצלחה עם קמפיינים, חשיפה עצומה וחיבוק מהקהל, אבל חלק מהם מוצאים את עצמם מתקרבים גם לכיוון אחר שמדבר אליהם לא פחות.

 

זוכה העונה יובל לוי כבר שיתף רבות על ההתקרבות האישית שלו לדת, על מצוות שהוא מקפיד לקיים ועל שיעורי תורה בהם הוא משתתף. כעת מסתבר שגם מי שהייתה בזוגיות איתו בעבר והצטרפה לבית האח הגדול בעונה האחרונה, צועדת בעצמה במסלול רוחני מפתיע.

יוצאת האח הגדול מפתיעה: "אם בורא עולם נח אז גם אני"
תהילה בריגה, צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם

תהילה בריגה חשפה בפני עוקביה שהיא שמרה את השבת האחרונה, ובשבת הקרובה, זו הפעם השנייה ברציפות שהיא צפויה לעשות זאת. מהדברים שלה עלה שהיא מרגישה שינוי פנימי אמיתי. על פי השמועות ייתכן וזה קשור לאדם חדש בחייה ששומר גם הוא את השבת.

 

היא סיפרה על ההכנות לשבת ועל הדרך חדשה שמצליחה למלא אותה מבפנים, גם אם היא עדיין לומדת את הקצב והמסגרת החדשה. בין הקריירה לחיי החברה הסוערים, מצאה תהילה מקום שבו היא מצליחה לעצור.


יוצאת האח הגדול מפתיעה: "אם בורא עולם נח אז גם אני"
תהילה בריגה וארז איסקוב, צילום: לייב האח הגדול

בתוך דבריה כתבה: "לפני ראשון אנחנו לקראת שבת המלכה ואני אשתף שזו השבת שנייה שאני בעזרת השם שומרת שבת ומי ידע שזה ככה ממלא את הנפש, מחזיר אותך לעצמך ולבורא, עצירה מדוייקת. אני לא אשקר שאין קושי כמו שאתם יודעים אני אוהבת שמח, אני אוהבת לצאת ולהנות אבל מסתבר שעם כמה שחשבתי שזה עושה לי טוב, שאני נהנת זה בסוף מה שמרוקן אותי, כי אם בורא עולם נח אז גם אני".

יוצאת האח הגדול מפתיעה: "אם בורא עולם נח אז גם אני"
תהילה בריגה בסטורי, צילום: אינסטגרם

הדברים של תהילה תפסו את תשומת לב העוקבים שבירכו אותה על הדרך החדשה ועל הכנות שבה היא משתפת. נראה שמאחורי הזוהר של הרשת והחיים העמוסים, יש לא מעט יוצאי ריאליטי שמחפשים חיבור עמוק יותר לעצמם. במקרה של תהילה, הצעד הזה יצר הד רחב והפך לשיחה בקרב המעריצים שהופתעו מהשינוי והתחזקו יחד איתה.

guest
18 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
עדנה
עדנה
1 חודשים

הבחורה הכי מביכה בארץ

אור
אור
1 חודשים

מביכה עוד רגע החבר המקעקע של ריסקוב יזרוק אותה והופפפפפ נגמרה שמירת שבת

מישהי
מישהי
1 חודשים

היא פשוט התחילה לצאת עם מישהו שומר שבת

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.