האם אחת הכניסות הדרמטיות ביותר של העונה כבר מעבר לפינה ביום שבת הקרוב? הרשת סוערת בעקבות סדרת רמזים שמעלה את האפשרות שמודי ספורי, האקס של גל רובין, בדרך להיכנס לבית "האח הגדול".
הכל התחיל מסטורי אחד שהצליח להדליק לא מעט נורות אצל העוקבים. מודי כתב: "מסיבה אחרונה, ממחר אני לא זמין", לצד רצף שיתופים של רגעי פרידה מחברים, מהלך שלא עבר מתחת לרדאר.

מאותו רגע, הספקולציות החלו לרוץ בקצב, כשהרבה צופים חיברו את הנקודות והעלו השערה שמדובר בהכנה לכניסה לבית, בדיוק לקראת הכניסה השנייה שמתחילה להתקרב.
האפשרות הזו הופכת למסקרנת במיוחד לאור הקשרים בתוך הבית. מודי הוא לא רק האקס של גל רובין, אלא גם חבר קרוב של הודיה כהן, שנמצאת בעימות מתמשך עם גל. המשמעות ברורה, כניסה שלו עלולה להכניס דינמיקה חדשה לחלוטין, כזו שתשפיע על שני המחנות המרכזיים ותייצר לא מעט רגעים טעונים.

כבר בעבר שמו של מודי עלה כאופציה לכניסה, אך הוא לא הראה נכונות ברורה בנושא. יחד עם זאת, הוא כן שמר על נוכחות סביב העונה, כולל חיזוקים פומביים להודיה וגם אמירות שעוררו עניין סביב הקשר עם גל.
בין היתר, הוא נגע בעבר בטענות לאיומים מצדה, מה שהוסיף שכבה נוספת של מורכבות לסיפור שממילא טעון גם כך. כעת, עם הרמיזות החדשות והתחושה שמשהו מתבשל מאחורי הקלעים, הצופים מנסים להבין האם מדובר במהלך אמיתי או בתעלול מתוזמן היטב כדי לשגע את צופי התוכנית.

האיש עצמו לא מעניין , ערבי או יהודי. להכניס אותו זה להפוך את התוכנית לרכילות נקמנית נמוכה וצהובה. את הסיכסוך שלו עם גל רובין , שיפתור בחוץ . את הכביסה המלוכלכת שלהם לא צריכים לשדר לנו.
עם הוא יכנס העם ישרוף אותו טעות חייו
אני אוהב את גל אבל מודי יציל את העונה אם יכניסו אותו, נמאס מילדים קטנים והודיה כל מה שמראים שם זה את הודיה ואת הילדות הקטנות של שרות צועקות וקפצות על המיטה כמו ילדות בכיתה ב, מודי מעניין ויש מאחוריו סיפור חיים.