בר כהן ואליאב טעטי, הזוג הנשוי שהכיר בבית "האח הגדול" ששיתף לאחרונה כי הוא מצפה לילד משותף ראשון אחרי שנה וחצי של נישואים, ממשיכים להעסיק את העוקבים עם סטוריז זוגיים מלאי עקיצות, חוש הומור וחשיפות על חיי היומיום שלהם.
בסטורי האחרון של בר בסטורי ובמהלך נסיעה משותפת שלה לצד בעלה, בר פתחה נושא מאוד משמעותי בשיחה קלילה אך חדה מול אליאב:

"אני לא מבינה למה אתה מדבר שטויות, כל פעם שאנחנו נכנסים לאוטו אתה אומר את אותה שטות, 'אולי תנהגי?', למה התחתנתי? בשביל שמישהו ינהג לי! אתה לוקח אותי לסידורים של מבוגרים. למה אתה לוקח אותי לסידורים של מבוגרים?" אליאב לא נשאר חייב והשיב: "כי את מבוגרת".
הדיאלוג המשיך כשהיא זרקה לו בעוקץ: "אם היית יכול לקחת לי את האצבע לחתימה היית לוקח לא?" ואליאב ענה: "לא, אני רוצה שתקראי". בר מצידה השיבה בכנות מפתיעה: "אני יכולה להיכנס לכלא על זה שאני לא קוראת כלום". ואליאב סיכם: "זו בעיה".
בהמשך העלתה בר סטורי נוסף שבו שיתפה רגע של גועל אמיתי: "עלה לי להקיא כזה". היא הסבירה שנכנסה לשני בתי קפה בכיכר המדינה בת"א ונתקלה בתפריט שלא מצא חן בעיניה:

"כאילו נכנסתי לבית קפה בחו"ל. סנדוויץ עם נקניק וגבינה, סנדוויץ' עם בייקון… ליד הגבינה והמאפים. תקשיבו איכסה, להקיא, כאילו להקיא. אין בעיה שיש אנשים שאוכלים את זה, אבל שישימו את זה בצד! אמא…".
החיים של בר ואליאב לא מפסיקים לייצר רגעים מתועדים שמושכים את תשומת הלב של הרשת, ונראה שגם בהכנות לקראת ההורות – הם לא מתכוונים להפסיק לשתף את העוקבים בכל מה שעובר עליהם.
יש לה יציאות באין כניסה זאתי
תגידו אתם קוראים את מה שאתם כותבים בכתבות שלכם ?? !! לא זה לא אמיתי כמה שזה לא מעניין רדוד ועילג .. מה השטויות וההבלים שאתם כותבים .מביישים את עצמכם ומזחזלים בקוראים.כמו לקוח מסיפור שלום כיתה א'..חחחח לבכות או לצחוק
דיי כבר ברברית תכנסי לכלא