אדל בספלוב מגיבה להאשמה החמורה: "תשתה מים קרים עם קרח"
אדל בספלוב מגיבה להאשמה החמורה: "תשתה מים קרים עם קרח"

אדל בספלוב מגיבה להאשמה החמורה: "תשתה מים קרים עם קרח"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

סערה בעולם האופנה: אדל בספלוב מואשמת בהעתקה מקולקציה בינלאומית, אבל התגובה שלה לא משאירה מקום לספק על עמדתה בנושא.

שתפו

סערה חדשה ברשת סביב כוכבת הריאלטי והמשפיענית אדל בספלוב, שהשיקה לאחרונה את קולקציית החורף החדשה של מותג האופנה שלה ADA בשיתוף עם אתר טרמינל X.

 

יוצר התוכן והפאשניסט אביחי דעי, טען כי מצא דמיון מחשיד בין חלק מהפריטים בקולקציה של אדל לבין פריטים של מותג האופנה הבינלאומי Helsa, שבבעלות דוגמנית העל אלזה הוסק. לדבריו, מדובר בהעתקה מובהקת ולא רק בהשראה.

אדל בספלוב מגיבה להאשמה החמורה: "תשתה מים קרים עם קרח"
אביחי דעי, צילום: אינסטגרם

דעי שיתף מסר לצד סרטון תקיף שבו פנה ישירות לאדל ואמר: "זה לא השראה, זה העתקה אדל היקרה, ואני אפרט מה הבעייתיות בסטורי הבא", כשבדבריו הוא הדגים את הדמיון בין הדגמים. הסרטון עורר סערה מיידית בקרב עוקבים ומובילי דעה, והתגובות לא איחרו להגיע.

 

אך אדל, כדרכה, לא איבדה קור רוח. בסטורי תגובה שנראה כמו שיעור בשליטה עצמית, היא פנתה לדעי ישירות: "היי אביחי מאמי שלי מה שלומך? נתחיל בזה שאתה ממש ממש חמוד ואני מאוד אוהבת אותך וברור ששמת חליפה של הלסה ואמרת שאני מעתיקה, קודם כל אין צורך להיות רותח מעצבים חם וחס, תנשום, תשתה מים קרים עם קרח מבטיחה שיעזור".


אדל בספלוב מגיבה להאשמה החמורה: "תשתה מים קרים עם קרח"
אדל בספלוב בסטורי, צילום: אינסטגרם

בהמשך הסבירה בספלוב את עמדתה: "לעולם לא קראתי לעצמי מעצבת אופנה, לא למדתי את זה, ולא חושבת שיש לי את המקום להיות מעצבת. כולם מעתיקים מכולם, גם מעצבי על עולמיים. המטרה שלי הייתה ותמיד תהיה להנגיש פריטים דומים במחירים שכל אחת יכולה להרשות לעצמה".

 

אדל גם לא שכחה להזכיר שהיא תמיד מתייגת את המותגים מהם היא שואבת השראה: "תייגתי את הלסה כמה פעמים, אני לא מתביישת בזה. זאת אני, ואני מפרגנת תמיד, כי פרנסה יש לכולם והלוואי ואהיה הלסה".

אדל בספלוב מגיבה להאשמה החמורה: "תשתה מים קרים עם קרח"
אדל בספלוב בסטורי התגובה, צילום: אינסטגרם

התגובות ברשת נחלקו בין מי שראו באדל אותנטית וישירה לבין כאלה שטענו שההסברים שלה לא מספיקים. אבל דבר אחד בטוח, אדל בספלוב שוב הוכיחה שהיא יודעת לקחת כל סערה סביבה בקלילות וללא דרמות מיותרות.

guest
2 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
חחחחח
חחחחח
1 חודשים

צאחלה ערסית וככה גם הדיבור שלה.

לב
לב
1 חודשים

חחחח הגנב מכנס פטור לא ?

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.