דניאל גרינברג פותחת לראשונה: "הגעתי למצב של תסכול ובכי"
דניאל גרינברג פותחת לראשונה: "הגעתי למצב של תסכול ובכי"

דניאל גרינברג פותחת לראשונה: "הגעתי למצב של תסכול ובכי"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

אחרי חמש שנים של לילות משותפים, דניאל גרינברג חושפת את הרגע שבו נשברה, התהליך הארוך שעברה, וההחלטה שהחזירה לה את השקט בלילות.

שתפו

משפיענית הרשת וגרושתו המפורסמת של אייל גולן, דניאל גרינברג, פתחה את ליבה בפני עוקביה וחשפה את אחד הפרקים האישיים ביותר בחייה שנגמר לאחר סאגה של 5 שנים.

 

שנים ארוכות ישנה עם שני ילדיה, מיאל ורון, באותה מיטה, אך כעת בחרה לשים לזה סוף. לדבריה, מדובר בהחלטה שנולדה מתוך עייפות מצטברת, תסכול ובכי, אחרי חמש שנים ללא לילה של שינה רצופה.

דניאל גרינברג פותחת לראשונה: "הגעתי למצב של תסכול ובכי"
דניאל גרינברג, צילום: אינסטגרם

בסטורי אישי במיוחד שיתפה גרינברג: "אחרי חמש שנים שהם איתי במיטה זהו, ישנים בלי אמא! מהיום שמיאל נולדה ועד היום היא ישנה איתי במיטה. מאז שרון בן ארבעה חודשים ועד היום הוא ישן איתי במיטה. זאת אומרת שאמא ישנה עם שני הילדים שלה חמש שנים רצוף, אני לא יודעת מה זה לישון לבד".

 

גרינברג הודתה כי אמנם מדובר בהרגל שיצר חיבור וביטחון לילדים, אך הוא גבה ממנה מחיר כבד:


"נוכחתי לגלות שבחמש השנים האחרונות השינה שלי פשוט לקויה, לא חזקה ואיכותית. אני קמה בבוקר ולא מבינה למה אני עדיין עייפה. כי כשאת ישנה עם שני הילדים, את כל הזמן דרוכה, שלא יתגלגלו, שלא ייקחו את השמיכה, המזגן, הצפיפות, הכול ביחד", שיתפה.

דניאל גרינברג פותחת לראשונה: "הגעתי למצב של תסכול ובכי"
דניאל גרינברג בסטורי על הגמילה של הילדים משינה משותפת עם אמא, צילום: אינסטגרם

לדבריה, הרגע ששינה הכול הגיע דווקא מתוך קריסה רגשית: "ביום שישי לפני שבועיים הגעתי לשיא שלי, הייתי מאוד עייפה ולא ישנתי טוב בלילה".

 

"הילדים שיגעו אותי כמו שילדים משגעים, וזה טבעי, אבל אני הייתי חסרת אנרגיה. נכנסתי לפקעת עצבים, לא יכלתי לשמוע שום דבר. הגעתי למצב של תסכול שאני יושבת בערב ובוכה שאני עייפה ופשוט לא מצליחה לישון".

דניאל גרינברג פותחת לראשונה: "הגעתי למצב של תסכול ובכי"
מיא ורון ישנים ללא אמא בסטורי של דניאל גרינברג, צילום: אינסטגרם

לאחר אותו ערב קשה החליטה דניאל לפנות לייעוץ מקצועי. היא סיפרה כי נעזרה בליווי בתהליך עדין של הפרדה הדרגתית בין המיטות, תהליך שנמשך שבועיים בלבד עד שהגיע לשלב ההצלחה. היום, לדבריה, היא מרגישה שינוי משמעותי באנרגיה, בשלווה ובאיכות השינה שלה.

guest
3 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דבורה
דבורה
1 חודשים

צרות קטנות

חחחחח
חחחחח
1 חודשים

למה כל הנשים הקנויות של ביטון בוכות במדורי הרכילות?

נערך לאחרונה 1 חודשים על ידי חחחחח
תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.