אחות של דיוויד זיתון נגד רום ברסלבסקי: "האמת תצא לאור ורום יצטרך להתבייש"
אחות של דיוויד זיתון נגד רום ברסלבסקי: "האמת תצא לאור ורום יצטרך להתבייש"

אחות של דיוויד זיתון נגד רום ברסלבסקי: "האמת תצא לאור ורום יצטרך להתבייש"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

כשהסערה סביב נסרין קדרי ובן זוגה לא נרגעת, מילים שנכתבו מלב אחותו של דיוויד זיתון מנסות לשנות את כיוון השיח ומבקשות לעצור רגע לפני חריצת הדין.

שתפו

בימים האחרונים פרשת רום ברסלבסקי ודיוויד זיתון מסרבת לרדת מסדר היום. שורד השבי שהפך לדמות ציבורית מעוררת מחלוקת, התקרית האלימה שעליה דווח, והקשר הישיר לנסרין קדרי הציבו את הסיפור במרכז השיח הציבורי והתקשורתי, עם לא מעט תגובות קיצוניות משני הצדדים.

 

אחרי הסערה סביב סערת ההקלטה של נסרין קדרי בשיחה עם רום ברסלבסקי, והקטע הלא מצונזר ששחרר לאינסטגרם שלה והוביל לגל מטורף של תגובות שהפכו את הקערה על פיה, מגיעה עכשיו תגובה מפתיע במיוחד.

אחות של דיוויד זיתון נגד רום ברסלבסקי: "האמת תצא לאור ורום יצטרך להתבייש"
דיוויד זיתון, צילום: אינסטגרם

שני זיתון, אחותו של דיוויד זיתון, פרסמה טקסט אישי וטעון שבו היא מתייחסת ישירות לפרשה ולסערה סביבה. כבר בפתיח היא מבהירה כי גם היא מבינה את מי שמאמין לגרסתו של רום: "אני בטוחה שכמו כולם כנראה הייתי חוטאת ושופטת וגם מאשימה. אבל הקב"ה שם את המקרה בפתח ביתי, אחי הקטן ורוצה ללמד אותי שיעור".

 

בהמשך היא מדגישה את האמונה שלה בכך שהאמת עוד תיחשף, ומפנה אצבע מאשימה ברורה כלפי רום: "מאמינה בכל ליבי שהאמת תצא לאור, במוקדם או במאוחר. כשהיא תצא רום יצטרך להתבייש במאמצים שלו להכפיש את דיוויד". מבחינתה, מדובר לא רק בפגיעה באחיה אלא בניסיון לפגוע בשמו ובחייו.


שני לא עוצרת שם ומגיבה גם לטענות שעלו סביב מצבו של דיוויד בזמן האירוע: "ואגב, הוא לא היה מסומם, לא שיכור, אלא רום והחברים העבריינים תקפו קודם!" משפט שמחריף עוד יותר את המחלוקת ומחדד את הפער בין הגרסאות.

 

לצד הדברים הקשים, היא מתייחסת גם למצבו של רום ברסלבסקי ומבקשת להפריד בין חמלה להצדקה: "רום שורד שבי ואין תרופה למה שעבר! הכאב והצלקות יישארו לעד. אבל זה לא מקנה לו את הזכות להרוס חיים של אדם אחר". כאן היא מנסה לצייר תמונה מורכבת יותר, כזו שמכירה בכאב אך מציבה גבול ברור.

אחות של דיוויד זיתון נגד רום ברסלבסקי: "האמת תצא לאור ורום יצטרך להתבייש"
שני זיתון בסטורי בפייסבוק, צילום: פייסבוק

לקראת סיום הפוסט היא פונה ישירות לציבור ומבקשת לעצור את גל הקללות והשיפוטיות: "ולכל אלה שמקללים, חורצים גורלות, יפי נפש. פשוט אל. אם היו תוקפים אתכם כשאתם לבד, שישה גברים, כשאחד מהם עם זכוכית תאמינו לי שהייתם פועלים להגן על עצמכם". הדברים שלה מצטרפים לקריאה רחבה יותר להורדת הלהבות.

guest
0 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.