כבר נגמר: אורטל עמר מבשרת "מחר אני נפרדת ממנו"
כבר נגמר: אורטל עמר מבשרת "מחר אני נפרדת ממנו"

כבר נגמר: אורטל עמר מבשרת "מחר אני נפרדת ממנו"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

בתוך מציאות לא פשוטה לעסקים קטנים ובתוך תקופה מורכבת במיוחד מגיעה הודעה שמסמנת סוף של פרק בחייה של אורטל עמר.

שתפו

משפיענית הרשת אורטל עמר משתפת את העוקבים בהחלטה לא פשוטה עבורה. אחרי חודשים של השקעה ועבודה סביב חנות הפופ אפ לתחפושות לפורים בשם מלכת אסתר, היא מודיעה כי הפרויקט מגיע לסיומו, אבל זה לא הכל.

 

את החנות הפעילה עמר יחד לצד בן זוגה בחצי השנה האחרונה, הדוגמן איתי אדלר. השניים נראו לא פעם יחד בצילומים ובקידומים לקראת ההשקה, כאשר אדלר השתתף גם בפרומואים ובתכנים שפורסמו ברשתות החברתיות כדי לקדם את התחפושות.

כבר נגמר: אורטל עמר מבשרת "מחר אני נפרדת ממנו"
אורטל עמר ואיתי אדלר, צילום: אינסטגרם

בעבר היא כבר שיתפה בכנות בתחושות הקשות שחוותה בעקבות המצב ואמרה: "פשוט עצוב לי מאוד, זה קשה מאוד, קשה להיות בעל עסק ולחטוף את המכות האלו".

 

למרות הקושי, חברים רבים מהתעשייה נרתמו לעזור לה בתקופה הזו. חלקם שיתפו את המוצרים שלה ברשתות החברתיות וניסו לסייע לקדם את החנות ואת התחפושות גם בתקופה המאתגרת.


כבר נגמר: אורטל עמר מבשרת "מחר אני נפרדת ממנו"
אורטל עמר ואיתי אדלר, צילום: אינסטגרם

אלא שכעת מגיעה ההחלטה הסופית. היום שיתפה עמר בסטורי שלה הודעה שמסמנת את סיום הפרויקט לשנה זו וכתבה: "מחר אני סוגרת את הפופאפ. תודה על כל ההודעות שלכן ושלכם, הודעות כאלה יפות!! מחר אני סוגרת את הפופאפ לגמרי, זהו השלמתי עם זה. מחר אני נפרדמת ממנו, זה מצער אותי! אבל אין מה לעשות".

 

הדברים שלה זכו מיד לתגובות רבות מצד העוקבים, שחלקם שלחו מילות עידוד וחיזוק על הדרך שעשתה ועל האומץ לנסות ולהקים עסק בתקופה מורכבת כל כך.

 

למרות הסיום של הפרק הנוכחי, נראה שעבור אורטל עמר מדובר בעיקר בסגירת מעגל זמנית. מי שעוקב אחריה כבר יודע שהיא לא נוהגת לוותר בקלות, וסביר להניח שהפרויקט הזה עוד יחזור בעתיד בצורה כזו או אחרת.

כבר נגמר: אורטל עמר מבשרת "מחר אני נפרדת ממנו"
אורטל עמר מבשרת על הפרידה, צילום: אינסטגרם
guest
2 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
פולה
פולה
4 שעות

שנה הבאה היא תמשיך

משה רבנו
משה רבנו
3 שעות

כותרת מטומטמת!
כמה נמוך יורדים לתפוס כותרת ותשומת לב.
אני מניח שזה עורך הפוסט שלא בוחל בשום אמצעי למשוך קוראים

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.