עלייתה ונפילתה של שלקה: האם היא בדרך להדחה כואבת?
עלייתה ונפילתה של שלקה: האם היא בדרך להדחה כואבת?

עלייתה ונפילתה של שלקה: האם היא בדרך להדחה כואבת?

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

מה שהתחיל כדאגה חברית הפך בעיני רבים לבלתי נסבל: הצופים מתקשים לעכל את ההתנהלות של שלקה בקשר מול תרצה ואיסקוב. האם היא מאבדת את תמיכת הקהל הרבה לפני שהגיעה לגמר?

שתפו

דבר אחד היה ברור לחלק ניכר מצופי "האח הגדול" אמש: המקום של שלקה (שלי סנדרוב) בקשר בין ארז איסקוב לתרצה כהן כבר עבר את גבולות הקנאה הבריאה. השיחה שבמהלכה הזהירה את תרצה שהיא הולכת לאיבוד בקשר עם ארז, שוב התפרשה אצל חלק מהצופים כנסיון חברי שכן בא ממקום דואג – אך אחרים טענו שמדובר בהתנהלות אובססיבית, לא בריאה, ואף מביכה.

 

מי שהתקרבה מאוד לארז לאורך העונה קיבלה ממנו לא פעם מסרים ברורים על גבולות הקשר, אך הפער בין התחושות שלה לבין המציאות הלך והתחדד. בחדר האח הודתה שלקה כי היא "מפחדת שארז ותרצה מאוהבים", והמשיכה לנסות לברר האם התפתח ביניהם משהו רומנטי. כאשר שאלה את ארז אם הקשר ביניהם בריא, הוא ענה בחדות: "מהצד שלי כן, מהצד שלך הוא חולה בראש".

עלייתה ונפילתה של שלקה: האם היא בדרך להדחה כואבת?
שלקה לצד ארז איסקוב, צילום: "האח הגדול", רשת 13

מה שעוד גרם לצופים לרתוח היה הקטע שבו תרצה באה ודרשה משלקה לנדור שלא חשפה את הדברים מהשיחה שלהן בפני איסקוב, ולמרות ששלקה כן העבירה אינפורמציה לאיסקוב, היא החליטה לנדור בפני תרצה – דבר שהכעיס חלק נוסף מהגולשים.

 

בעוד שעד כה היא נחשבת לדיירת אהובה במיוחד, התגובות ברשת מגלות שהציבור מתחיל לאבד סבלנות. "היא חייבת לצאת. יש הבדל בין להיות מאוהבת לבין ללכת ל'חברה' או 'ידיד' שלך ולסחוט מהם אינפורמציה, ולעשות עליהם מניפולציות, ולהרחיק ביניהם, וכל היום להתעסק רק בזה. דיי, זה מביך ברמות. עושה לעצמה נזק", כתבה אחת הגולשות, שהוסיפה: "היא יודעת להיות ילדותית כשצריך, וערמומית ברמה כזאת גם. היא לא במצב בריא. חייבת להיות מודחת!".


 

גולשת נוספת תקפה את הפער בין התדמית של שלקה לבין ההתנהלות בפועל: "כולכם חושבים שהכנות שלך כל כך יפה? ראינו את אותו פרק? תרצה ביקשה ממנה לא לשתף את מה שהם דיברו, היא זרקה עקיצות על זה, וכשתרצה שאלה אם הזכירה – היא נדרה שלא. איפה כנות? היא חייבת לעוף".

עלייתה ונפילתה של שלקה: האם היא בדרך להדחה כואבת?
תרצה בשיחה עם שלקה, צילום: "האח הגדול", רשת 13

עם זאת, לא כולם יצאו נגדה. גולשת אחת בחרה להגן עליה וכתבה: "הוא עושה לה לא טוב. מסכנה, היא מאוהבת בו והוא רק גורם לה לזה. היא הורס לה את הלב".

עלייתה ונפילתה של שלקה: האם היא בדרך להדחה כואבת?
שלקה בשיחה עם תרצה, צילום: "האח הגדול" רשת 13

כך או כך, לא בטוח כבר שהעונה הזו תסתיים כשלקה במקום הראשון, אבל לשמועה כבר בטוח שהיא הולכת להיות אחת הכוכבות הגדולות שיצאו אי פעם מהתוכנית במבט אל העתיד הרחוק.

guest
70 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
פז
פז
4 חודשים

אובססיבית ברמות. חייבת טיפול דחוף. לא פלא שלא היה לה חבר. מזכירה לי זבוב רועש ומציק.

שישי
שישי
4 חודשים

ילדה נחשה

ספיר
ספיר
4 חודשים

אמן שתעוף בקרוב נימאס מןמנה!

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.