יעלה לה ביוקר? הפיצוץ של תמיר וגאיה מאבד שליטה
יעלה לה ביוקר? הפיצוץ של תמיר וגאיה מאבד שליטה

יעלה לה ביוקר? הפיצוץ של תמיר וגאיה מאבד שליטה

תמיר גולן, גאיה קלדרון, צילום: רן יחזקאל
השמועה אומרת

השמועה אומרת...

מה שהתחיל כהערה תמימה על התנהלות במטבח הידרדר מהר מאוד לעימות אישי חריף עם חילופי עקיצות חריפים שהטריפו את הצופים.

שתפו

המתיחות בבית האח הגדול שוב מתפרצת והפעם בעוצמה גבוהה במיוחד כשהעימות בין תמיר לגאיה יוצא משליטה לעיני שאר הדיירים. מה שהתחיל סביב עניין לכאורה שולי של אוכל הפך בתוך רגעים ספורים להתנגשות ישירה, כזו שלא משאירה מקום לפרשנות עדינה.

 

השיח שהתפתח סביב העובדה שתמיר, נדב וטל הכינו לעצמם אוכל הוביל לביקורת ישירה מצד גאיה, שלא היססה להציף את דעתה. היא פנתה אליו ואמרה: "חבל שבגיל שלך אתה לא מבין את זה!", אמירה שהדליקה מיד את האווירה והובילה להסלמה מהירה במיוחד.

יעלה לה ביוקר? הפיצוץ של תמיר וגאיה מאבד שליטה
גאיה קלדרון, צילום: לייב האח הגדול

תמיר לא נשאר חייב והשיב לה בעוקצנות: "יש לך מה להגיד עוד פעם? על הגיל שלך ועל הגיל שלך… עוד משהו?", כשהשניים נכנסים לדינמיקה של עקיצות שלא נעצרה. גאיה המשיכה ללחוץ ואמרה: "אני מנסה לדבר איתך ואתה מדבר כמו תינוק, נכון?", ותמיר החזיר מיד: "לפחות אני לא מנסה להתייפייף פה ולהצטייר היפה".

 

העימות המשיך להתלהט כשגאיה עונה בביטחון: "מה נעשה שאני יפה חיים?", ותמיר ממשיך בקו התוקפני: "הנחמדה עאלק הנחמדה". גאיה ניסתה להבין את כיוון ההתפרצות ושאלה: "תמיר, מה אתה רוצה, מה כואב לך?", אך זה רק גרם לו להסלים עוד יותר כשהצהיר: "תזרקי עקיצות תקבלי אש! תמשיכי, תקבל אש!".


יעלה לה ביוקר? הפיצוץ של תמיר וגאיה מאבד שליטה
תמיר בשיחה עם נדב, צילום: לייב האח הגדול

גם כשהיא שאלה שוב: "מה כואב לך?", תמיר ניסה להרגיע לכאורה והשיב: "לא כואב לי כלום נשמה", אך גאיה לא ויתרה והסבירה את עצמה: "שאני נחמדה לאנשים כואב לך? לפעמים יש אנשים בעולם שהם פשוט באמת נחמדים, הם לא עושים הצגה".

 

הרגע שבו העניינים יצאו משליטה לחלוטין הגיע כאשר תמיר האשים ישירות: "ההצגה הכי גדולה את, הכי גדולה!", וגאיה עקצה בחזרה: "וואו, בהבימה". תמיר לא עצר והחריף: "זה לא הבימה, זה הקאמרי והבימה ובית לסין, ככה שלושתם ביחד את צריכה לשחק".

יעלה לה ביוקר? הפיצוץ של תמיר וגאיה מאבד שליטה
תמיר גולן, גאיה קלדרון, צילום: "האח הגדול, רשת 13

העימות הסתיים מבחינתה של גאיה כשהחליטה לקום מהמקום והבהירה מול שאר הדיירים: "אני לא רוצה לשבת פה שהוא מדבר עלי ככה", כשהמתח נשאר באוויר והשלכות הריב עדיין מורגשות בבית.

 

גם מחוץ לבית, הרוחות לא נרגעו. בעמוד הרשמי של התוכנית הצטברו מאות תגובות, ורוב הגולשים לא הסתירו את עמדתם הברורה. גולשת נוספת כתבה: "כבר ראינו אותה מייבשת את דניאל בלי שום סיבה בשולחן שבת. אחרי שדיבר יפה, רגוע ומכבד, הפכה את זה לעצבני וצועק. ילדה שרגילה לסובב את כולם".

 

בעוד מנגד נשמעה גם ביקורת אחרת מצד גולשת שיצאה להגנתה של גאיה: "וואי. אני רואה ערוץ 26 והוא סתם נפל עליה בלי סיבה. כל אלה שמגיבים בעדו כנראה שלא רואים ערוץ 26".

guest
1 תגובה
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
עומרי כץ
עומרי כץ
1 שעות

ילדים גדולים תסתדרו לבד !!! תמיד אמרתי שצריך להכניס את מיכל דליות לאח הגדול במקום כל האלה בשקל .. אם היא הייתה אז זה לא היה הפח הגדול .

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.