הפעילה הפלסטינית עהד תמימי מרימה יד וחוטפת פצצה משוטר באירופה!?
הפעילה הפלסטינית עהד תמימי מרימה יד וחוטפת פצצה משוטר באירופה!?

הפעילה הפלסטינית עהד תמימי מרימה יד וחוטפת פצצה משוטר באירופה!?

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

שתפו

הפעילה הפלסטינית עהד תמימי מרימה יד וחוטפת פצצה משוטר באירופה!?הפעילה הפלסטינית עהד תמימי מרימה יד וחוטפת פצצה משוטר באירופה!?

סרטון שרץ ברשת מציג בחורה שנראית כמו עהד מרימה ידיים על לובש מדים הפעם על שוטר באירופה כנראה היא חושבת שכולם כמו חיילי צהל כבולים שלא יכולים להגיב לה..

למי שזוכר, במרץ 2018 הורשעה תמימי בארבעה סעיפי אישום של תקיפת קצין וחייל צה"ל, הסתה והפרעה לכוחות צה"ל, ונידונה לשמונה חודשי מאסר בפועל ושמונה חודשי מאסר על תנאי. שוחררה ב-29 ביולי 2018 לאחר ריצוי מלוא תקופת מאסרה.
כנראה שלא הספיק לעהד עם ההסתבכויות והיא החליטה לעשות כותרת בינלאומית!?

עהד נגד חייל צהל

[quads id="1"]


[quads id="10"]


guest
0 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.