יאללה סולחה! אייל גולן והשותף העסקי מסיים את הסכסוך
יאללה סולחה! אייל גולן והשותף העסקי מסיים את הסכסוך

יאללה סולחה! אייל גולן והשותף העסקי מסיים את הסכסוך

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

שתפו

 

View this post on Instagram

 

טבריה כתר המזרח ,חג שמח

A post shared by benny peretz (@bennyperetz) on

בימים האחרונים השניים היו כבר בנתק מוחלט, אך במקביל הם הקפידו לשדר כלפי חוץ עסקים כרגיל, כמו כל זוג מתוקשר שיודע שבקרוב יגיע הקאמבק. כעת, כך מתברר, השניים השלימו והגיעו להבנה מלאה וכל זאת בזכות החברה הטובה, אופירה אסייג, שהרימה את הכפפה וביקשה מגולן ומפרץ להגיע לפגישה יחד איתה ועם בן זוגה, גילי מנקין, במשרדי אתר ONE.

[quads id="10"]

גולן ופרץ, לבקשתה של אופירה, הגיעו למשרדי האתר ולאחר שיחה ארוכה של הארבעה – נראה שהם הגיעו להבנה מלאה ושמו מאחוריהם את המשבר העסקי. גולן אף הגדיל לעשות ופרסם סרטון בחשבון האינסטגרם שלו וצחק על הסיטואציה.

guest
0 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.