הצמיד ששיגע את הביצה: הכוכבים מתגייסים לקרב?!

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

שתפו

הצמיד ששיגע את הביצה: הכוכבים מתגייסים לקרב?!

מי האיש שמאחורי המיזם המבורך הזה? איש הרדיו והזמר נפתלי קון יצר בדיוק בזמן לשבוע המודעות להלומי קרב המנון לאומי בשם "טריפ" מתוך מטרה להגביר את המודעות הציבורית לסגנון חייהם של הלומי הקרב בישראל, ולמעלה ממאה חמישים סלבס ומובילי דעת קהל התנדבו לעזור לו עם הפצת המסר – והצטלמו עם צמיד ובו ציטוט מהשיר המדובר.

[quads id="1"]

הסלבס מתגייסים לקרב?!

השיר "טריפ", ממנו לקוח הציטוט שמתנוסס על הצמידים השחורים, עוסק בצורך לברוח מהמציאות מול הרצון להיאבק בה ובטריפ היומיומי שמלווה את הלומי הקרב – דבר שלא השאיר את כוכבי הביצה אדישים וגרם להם לקחת חלק במאבק. בקליפ המדובר משתתפים הלומי קרב רבים ובניהם הלום הקרב עליו מבוססת דמותו של השחקן תומר קפון בסדרת המופת "בשבילה גיבורים עפים" (HOT). בקיצור, שאפו למפורסמי הביצה המקומית שלנו – שיחקתם אותה!

[quads id="10"]

guest
0 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.