ליהיא גרינר הולכת לתבוע חזרה את משטרת ישראל!?
ליהיא גרינר הולכת לתבוע חזרה את משטרת ישראל!?

ליהיא גרינר הולכת לתבוע חזרה את משטרת ישראל!?

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

שתפו

ועכשיו מתברר כי גרינר, בעזרתו של עו"ד בן מעוז, מתכוונת לתבוע חזרה את משטרת ישראל על פרסום הודעה כוזבת שנפתחה נגדה חקירה פלילית. ממה שמסתמן מהסביבה הקרובה, גרינר עד היום לא קיבלה שום זימון מכל סוג שהוא, אך פרסום הידיעה פגעה בשמה הטוב.

עו"ד בן מעוז, המייצג את גרינר, מסר בתגובה:

[quads id="1"]

ליהיא מתכוונת להגיש תביעה נגד משטרת ישראל

"משטרת ישראל יצאה בהודעה לכלי התקשורת לפיה נפתחה חקירה כנגד מרשתי בחשד לפלילים, אלא שהלכה למעשה מרשתי לא זומנה למשטרה והתוודעה על פתיחת החקירה רק מן הפרסומים בתקשורת. לא יעלה על הדעת כי משטרת ישראל 'תרוץ לספר לחבר'ה' מה בכוונתה לעשות, עוד בטרם החליטה בעצמה כיצד לפעול. לא ייתכן כי המשטרה תפרסם פרסומי שווא, חסרי בסיס אשר אין בהם אלא כוונה להכפיש ולהכתים את שמה של מרשתי.
[quads id="10"]

מדובר בהתנהלות פסולה ומנוגדת לדין ולפיכך מרשתי תשקול ותבחן את האפשרויות המשפטיות העומדות לה מול התנהלות זו של משטרת ישראל".


guest
0 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.