חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
מעיין אשכנזי זורקת פצצה: "לא רק בושה, זו בגידה"
מעיין אשכנזי זורקת פצצה: "לא רק בושה, זו בגידה"

מעיין אשכנזי זורקת פצצה: "לא רק בושה, זו בגידה"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

בעודה צופה בעימותים הקשים בכנסת, כוכבת הריאלטי לא הצליחה להישאר אדישה והגיבה בסטורי טעון במיוחד. גם אילנית לוי הצטרפה לזעקה הכואבת.

שתפו

משפחות "מועצת אוקטובר" הגיעו אמש לדיון בכנסת בדרישה להקים ועדת חקירה ממלכתית, אך לא היו מוכנות למחזה הכואב שהתרחש לנגד עיניהן. תחילה נמנע מהן להיכנס ליציע המליאה, ובניסיון להיאבק על מקומן, התעמתו עם אנשי משמר הכנסת, בעימות שגלש גם לאלימות פיזית. לאחר כשעה, הן הוכנסו לבסוף תחת אבטחה כבדה, מחזה נדיר גם במסדרונות הכנסת.

 

כוכבת "האח הגדול" ו"הישרדות VIP", מעיין אשכנזי, שנחשפה לאירועים דרך מסך הטלוויזיה, לא הסתירה את זעמה ושיתפה את תחושותיה מול עוקביה:

מעיין אשכנזי זורקת פצצה: "לא רק בושה, זו בגידה"
צילום: אינסטגרם

"המדינה הפקירה את היקר להם מכל, והיום מאבטחי הכנסת זרקו אותם כשביקשו תשובות. משפחות שכולות פוגשות דלת נעולה ואלימות. איפה נשמע כזה דבר? זו לא רק בושה, זו בגידה במשפחות ששילמו את המחיר היקר מכל".

מעיין אשכנזי זורקת פצצה: "לא רק בושה, זו בגידה"
מעיין אשכנזי זועמת בסטורי, צילום: אינסטגרם

גם מלכת היופי לשעבר ומגישת הטלוויזיה אילנית לוי לא יכלה להישאר שקטה. לוי העלתה לסטורי שלה תיעוד של המשפחות קוראות קדיש מחוץ למליאת הכנסת וכתבה בזעם:

"כואב לי מדי כי זה בתוכנו. למה? במקום לשאת אותם על נס ולטפל בהם ברגישות ועדינות יתר… אני מתביישת. איך ישנים בלילה? איך עומדים מול השם? זה המעט שאנחנו צריכים לעשות בשבילם, תנו להם לפרוק, לבכות, לסגור מעגל".

מעיין אשכנזי זורקת פצצה: "לא רק בושה, זו בגידה"
אילנית לוי בסטורי זועם, צילום: אינסטגרם

הסערה ברשתות החברתיות ממשיכה להתרחב, כאשר עוד ועוד ידוענים מגיבים לזעזוע מהיחס שהופגן כלפי המשפחות השכולות. השאלה הגדולה היא – האם תהיה לכך תגובה מצד מקבלי ההחלטות?

Subscribe
Notify of
guest
1 תגובה
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
פרידה
פרידה
2 חודשים

צודקות