המאבק המשפטי בין שי לי עופרי לשניר בורגיל ממשיך לעורר עניין ציבורי נרחב, אך נדמה שלא רק בני הזוג לשעבר מעורבים בפרשה. במהלך סוף השבוע (שבת), החליטה אביבית בר זוהר להגיב לנושא, ופרסמה סדרת סטוריז שבהם פנתה ישירות לשניים, תוך שהיא מביעה דאגה עמוקה לגורמים המעורבים – ובראשם, בנם המשותף אלארי.
"מה שכולם שוכחים פה זה שיש ילד קטנטן שרק נולד, והוא באמצע כל הסיפור הזה. יש פה אבא שסובל, יש פה אמא שסובלת. את לקחת עורך דין, הוא לקח עורך דין – ובסוף זה מלחמה קשה! מלחמה סיזיפית!" אמרה בר זוהר בעוקצנות.
אך מעבר לביקורת, בר זוהר הציעה פתרון שיכול, לדבריה, לשים סוף למאבק: "אני לא רוצה לתפוס צד, אני רק יכולה לתת עצה. אני מבטיחה לכם שאתם תשלימו בסוף, כי יש ביניכם ילד שמחבר את שניכם".
"יום יבוא, הוא יהיה בן שנה, שנתיים, ימי הולדת, גנים – ואתם בסוף תהיו חברים. את והוא הולכים לשלם לעורך דין. במקום לשבת, הייתה ביניכם אהבה עצומה וענקית, תזכרו שנייה! תשבו אחד עם השנייה, תשבו, תתרככו, תאמינו לי שתרפו מדברים ושלא תעשו לשון הרע ותכניסו מדינה שלמה לכל הדבר הזה, דברים יסתדרו".

בהמשך דבריה, היא הדגישה את החשיבות של יציבות רגשית עבור הילד: "האבא צריך לראות את הילד שלו, והאמא צריכה להיות עם הילד. אל תתנו למשחקי כח ולמשחקים הרשעים האלה של היצר הרע ששולט ועושה לכם את כל הבלאגן הזה. שבו עם עצמכם, תהיו בוגרים למען הילד שלכם. תנו לילד הזה לגדול בשקט עם שני הורים בריאים ולא הורים שנלחמים האחד עם השנייה בבקשה".

דבריה של בר זוהר זכו לתגובות מעורבות ברשת – חלק תמכו בגישתה הדיפלומטית, בעוד אחרים טענו כי הסכסוך מורכב מכדי להיפתר בעצה אחת טובה. מה שבטוח, הדרמה הזו עדיין רחוקה מלהסתיים.
אביבית צודקת
רק חבל שאישה זרה בחרה לנסות לעשות שלום בית והמשפחה והחברים רק מלכלכים ומחממים יותר.
אלופה אין כמוה
הלוואי ששניר ראה את הסרטון
הוא איבד אתזה לגמרי
אמן ויחזרו להיות ביחד!!!!! אני ממש אוהבת אותם !! אבל ספיר וסיגל בוחשות שם ומסכסכות בינהם ומחממות אותו נגד שי. זה קשה כשהמשפחה שלו לא אוהבת אותה. ושניר השלים עם ספיר וקוצרי. זה נראה אבוד..ככ חבל שהרוע ניצח. שספיר הרעה ניצחה. והיא עפה על זה היא בעננים שפירקה בית בישראל ושניר חזר להיות בשליטתה.