חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
כבר לא מסתתרים? עידן גלפר ואמילי קופר צמודים
כבר לא מסתתרים? עידן גלפר ואמילי קופר צמודים

כבר לא מסתתרים? עידן גלפר ואמילי קופר צמודים

צילום: אור גפן
השמועה אומרת

השמועה אומרת...

מפגש מפתיע בשיעור תורה הפך לשיחת היום ברשת – בעיקר בגלל שני אקסים מוכרים שלא הצליחו להישאר רחוקים. מה באמת קרה שם?

שתפו

שיעור התורה המרגש שנערך אמש (שלישי) בביתו של הזמר והשחקן שחר תבוך, הפך לא רק לרגע רוחני אלא גם לזירה טעונה ברכילות. האירוע הוקדש לעילוי נשמת אמה של כוכבת "אהבה חדשה", ליר עוז, והיה עמוס בנוכחות של שמות בולטים מעולם הבידור והרשת, כולל עשרות סטוריז שתיעדו את הערב מקרוב.

 

באחד משרשראות הסטוריז הבולטות – גם אצל ליר עוז וגם אצל כוכבת הרשת אלינה רבינוביץ' – בלטו עידן גלפר ואמילי קופר, יוצאי "האח הגדול", כשהם יושבים קרוב-קרוב על אותה ספה, נראים רגועים, מחויכים ו…מאוד זוגיים. האם זה היה חיבוק של נוחות בלבד או סימן לקרבה חוזרת?

כבר לא מסתתרים? עידן גלפר ואמילי קופר צמודים
אמייל קופר ועידן גלפר, צמודים? צילום: אינסטגרם

כזכור, רק לאחרונה עידן נצפה בתיעוד אחר עם כוכבת נוספת מ"אהבה חדשה", מאי זוברמן, כששניהם עשו את דרכם יחד לאירוע יום העצמאות. והנה – באותו אירוע עצמו נראו שוב עידן ואמילי, הפעם באינטראקציה שהשאירה לא מעט עוקבים מבולבלים.

 

מערכת היחסים בין עידן לאמילי, שנולדה אי שם בעונה האחרונה של "האח הגדול", ידעה עליות ומורדות גם לאחר היציאה מהבית – כולל פרידה מתוקשרת. אבל נראה שלמרות הכול, השניים לא ממש מצליחים לשמור על מרחק אחד מהשנייה לאורך זמן.


כבר לא מסתתרים? עידן גלפר ואמילי קופר צמודים
הפעם קלטו את המצלמות? צילום: אינסטגרם

אז האם מדובר בקאמבק זוגי שנרקם מתחת לרדאר, או שמא סתם ידידות חמה שנשמרת באדיקות? נכון לעכשיו, השניים לא מתייחסים פומבית לקרבה המחודשת – אבל אם להסתמך על כמות התיעודים, יש בהחלט על מה לדבר.

 

ובהתחשב בכך שכמעט כל תיעוד כזה מביא איתו גל חדש של תגובות, ניחושים וספקולציות – כנראה שלא נצטרך לחכות הרבה עד שהאמת תצא לאור, או תעלה לסטורי.

כבר לא מסתתרים? עידן גלפר ואמילי קופר צמודים

Subscribe
Notify of
guest
22 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
בר
בר
16 ימים

שיהיה להם בהצלחה (: !!!

נעם
נעם
16 ימים

עידן הוא אחלה גבר תמיד שאני רואה את אמילי יורד לי איי קיו

קרן
קרן
16 ימים

איזה כייף לראות אותם ביחד. בהצלחה.