חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חפירות מתחת לביתו? יוצא האח הגדול בתיעוד מלחיץ במיוחד
חפירות מתחת לביתו? יוצא האח הגדול בתיעוד מלחיץ במיוחד

חפירות מתחת לביתו? יוצא האח הגדול בתיעוד מלחיץ במיוחד

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

שגרת החיים השקטה של יוצא העונה הקודמת של "האח הגדול", הופרעה באירוע לילי חריג – והתגובות לא איחרו לבוא. האם מדובר במקרה יוצא דופן או בתופעה מדאיגה שמתרחשת בעיר אריאל?

שתפו

רוב עוקביו של יוצא "האח הגדול", איציק עמרם רגילים לקבל ממנו תכנים קלילים מהשגרה האישית והספורטיבית אחרי היציאה מהבית המפורסם, אבל הפעם – הוא שיתף תיעוד שונה לחלוטין. מדובר בסרטון מצמרר משהו בו הוא מציג קולות חפירה וקידוחים שנשמעים לטענתו ממש מתחת לביתו בעיר אריאל לאחר התקיפה הלילית מאיראן.

 

"נכון, זה לא קשור לתוכן שאני מעלה בדרך כלל", כתב איציק בפוסט שהעלה, "אבל מה אתם אומרים שאני צריך לעשות עם זה? חופרים או לא חופרים לדעתכם?". בסרטון עצמו הוא נשמע אומר: "תצמידו לאוזן, מה אתם אומרים? חופרים מתחת לעיר או לא?"

חפירות מתחת לביתו? יוצא האח הגדול בתיעוד מלחיץ במיוחד
איציק עמרם, צילום: אינסטגרם

לדבריו, הרעשים נשמעו בסמוך להתקפות הליליות מאיראן בשעת לילה מאוחרת, והוא כלל לא היה היחיד ששמע את זה. אחד המגיבים כתב: "צריך לעדכן. יש לי גם משפחה באריאל, אני הבנתי שאתה לא היחיד ששומע", ואיציק הגיב: "מלא מתלוננים על זה. אני לא בחור היסטרי ולא חרדתי אבל שווה בדיקה לדעתי".

 

גם ההצעות לא איחרו לבוא. גולשת אחת הציעה לו להרעיש חזרה ולבחון את התגובה, ואיציק השיב: "האמת עשיתי רעש. דפקתי ואמרתי אם זה עכבר הוא יעצור מהרעש. אבל זה לא עצר. ובביוב אפשר לשמוע למרחקים – זה לא מחייב שזה ממש מתחת לבית שלי".

חפירות מתחת לביתו? יוצא האח הגדול בתיעוד מלחיץ במיוחד
איציק עמרם בסטורי, צילום: אינסטגרם

האם מדובר בתופעה נרחבת בעיר אריאל או שמא מדובר באירוע נקודתי עם הסבר פשוט יותר? בינתיים, איציק וגם מעריציו ממשיכים לעקוב.


Subscribe
Notify of
guest
3 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
מכל כיוון
מכל כיוון
24 ימים

יצאה להם מנהרה בצורה של ארץ ישראל מה זה אומר? מה זה אומר? שצריך להתעורר!!!
יש תאוריה כזו שאומרת- כשמסיחים את דעתך עם משהו נורא שקרה (טילים מאיראן) זה בא לכסות על משהו עוד יותר נורא שקורה לך מתחת לאף (מנהרות).

מרים
מרים
23 ימים

חופרים לך מקלט או רכבת קלה מה אתה מתלונן….זה איראני שברח ומחפש מקלט.