חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
כוכב הרשת מבטיח להעלים את מאור: "לא תהיה מפורסמת במדינת ישראל"
כוכב הרשת מבטיח להעלים את מאור: "לא תהיה מפורסמת במדינת ישראל"

כוכב הרשת מבטיח להעלים את מאור: "לא תהיה מפורסמת במדינת ישראל"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

כוכב הרשת תוקף את מאור ברוכמן ומבטיח להעלים אותה מהמדיה החברתית: "כתשה ורמסה אנשים, לא תהיה פה תופעת דיאן 2 – סמכו עליי".

שתפו

מאור ברוכמן, אחת הדמויות הבולטות והמדוברות ביותר בעונה הנוכחית של האח הגדול, ממשיכה לייצר כותרות גם מחוץ לבית. מאז ההדחה הדרמטית, היא הספיקה להתראיין בכל ערוץ אפשרי, לקטוף קמפיין ראשון ולהצית מחדש את הוויכוח הציבורי סביבה. אך לצד הרגעים המתוקשרים והמהלכים התקשורתיים, מאור ניסתה להביע חרטה מסוימת כלפי התנהלותה בבית המפורסם.

 

בראיון ל"הצינור" אמרה ברוכמן בין היתר: "רק אני יודעת מה עברתי וכמה הושפלתי וזו אני היום. כשאני רואה את זה מהצד אני מרגישה מפגרת, למה אני מגיבה ככה? אני כבר לא אותה ילדה קטנה וחסרת ביטחון שמשפילים אותה, אני כבר לא שם. אבל זה עמוק עמוק בפנים. אי אפשר לשפוט? כי אף אחד לא יודע מה עברתי."

כוכב הרשת מבטיח להעלים את מאור: "לא תהיה מפורסמת במדינת ישראל"

אך למרות הדברים האישיים והפומביים, יש מי שממש לא מוכן לעבור על הפרק הזה בשתיקה. כוכב הרשת אביב ראובן, שבין היתר מתמקד בחשיפת עוולות ואלימות נפשית ברשתות, פרסם סטורי חריף במיוחד שבו הצהיר כי בכוונתו להיאבק בתופעה שנקראת "מאור ברוכמן".

 

"אחרי שצפיתי בכל הקטעים שלה. זה בדיוק החומר שהתעלל בי ובנפש שלי כשהייתי ילד. אני אתן לכל עמודי הבידור והרכילות לחגוג על הרייטינג שלה כמה ימים (שלושה ימים ליתר דיוק) ואז אלמד את כולכם את השיטה, איך מעלימים את התופעה הזאת מהמדיה החברתית."

כוכב הרשת מבטיח להעלים את מאור: "לא תהיה מפורסמת במדינת ישראל"
אביב ראובן, צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם

ראובן לא הסתפק באמירה כללית, אלא חתם בהצהרה חד משמעית: "מפורסמת היא לא תהיה במדינת ישראל!" והוסיף: "חח איזו מוזיקת רקע. מסכנה ממש. בחורה שכתשה ורמסה אנשים עשתה עליהם חרם ופירקה אותם פיזית ומנטלית. לא תהיה פה תופעת דיאן 2 סמכו אלי".

כוכב הרשת מבטיח להעלים את מאור: "לא תהיה מפורסמת במדינת ישראל"
מאור ברוכמן בסטורי של אביב ראובן, צילום: אינסטגרם

הסערה ברשת רק הולכת וגוברת, והתגובה הציבורית להתנהגותה של מאור בבית, כמו גם לדבריה לאחר מכן, מחלקת את הקהל לשני מחנות – אלו שמביעים הבנה ורגש, ואלו שמסרבים לשכוח ולסלוח.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by הצינור (@hazinor)

Subscribe
Notify of
guest
29 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
יעל
יעל
12 ימים

מאור נבלה.המיץ של הזבל. התחתית של הביוב.להעלים אותה מעיני הציבור ..מי יתן ויתנהגו כך לילדיה.אישה פח אשפה.מפלצת.

מיטל
מיטל
11 ימים

אנחנו איתך,בחורה פח אשפה אסור לתת לילדים שלנו ללמוד איך להפרסם מאכזריות לאחר

איי קיו 3 ספרות
איי קיו 3 ספרות
11 ימים

טוב אחי