כוכבת העונה האחרונה של "האח הגדול", שני אדרי, חוותה לאחרונה תקופה לא פשוטה לאחר סיום הזוגיות המתוקשרת עם זוכה העונה, יובל לוי. הקשר ביניהם, שנולד לעיני כל בתוך הבית המפורסם, הסתיים רשמית ללא סיכוי לקאמבק, מה שהותיר את עוקביה סקרנים לדעת מה הצעד הבא שלה, והאם תחשוף לבסוף אהבה חדשה.
במהלך השבועות האחרונים, אדרי רמזה לא אחת כי היא מתכננת הפתעות גדולות לעוקביה, אך שמרה את הפרטים קרוב לחזה. כעת, אחרי המתנה ממושכת, היא שיתפה פוסט מפתיע במיוחד שהצליח לעורר גלים על אהבה חדשה, אך לא בגזרה הזוגית.

אדרי חשפה שיתוף פעולה עם המותג "נינג'ה" וכתבה לעוקביה: "חברים שלי, אתם כבר יודעים שאני בתקופה מטורפת. רצה מאימון לאימון, ואין לי באמת זמן לארוחות כמו שצריך. אבל השייקר האלחוטי של נינג׳ה? הציל אותי".
"טוענת פעם אחת וזה עובד בכל מקום בשטח, בלי שקע, בלי לחץ. שמה פירות, סקופ חלבון, מים ויש לי שייק תוך דקה עם כל הערכים התזונתיים. אמאל’ה כמה שזה טעים ונוח. בשיתוף שריג היבואן הרשמי".

הפוסט גרף תוך שעות תגובות מפרגנות מעוקבים וממעריצים שהתלהבו מהפרזנטציה המשוחררת של שני ומהמוצר עצמו. חלקם אף טענו כי נראה ששני מצאה תחום חדש שבו היא מרגישה בבית: אורח חיים בריא, כושר ותזונה.
ואם היה ספק לגבי התחושות שלה, היא חיזקה את ההתרגשות עם סטורי נוסף שגרם לחיוך רחב אצל כל מי שצפה: "אני לא בחורה שמתאהבת מהר… אבל אפשר להגיד שאני מאוהבת בשייקר החדש".

אז נכון, לא מדובר בגבר מסתורי או בקאמבק מתוקשר, אבל נראה ששני אדרי דווקא פורחת באהבה מסוג אחר, אהבה לעצמה, לשגרה החדשה ולכל מה שגורם לה להרגיש טוב מבפנים ומבחוץ.
אני דווקא חושבת שהכל הצגה ושהיא מבואסת שלא זכתה ולא קי
בלה קמפיין כמו תירצה וזה שוויתרה על יובל ונישארה קירחת מכל הצדדים וכל השאר הצגה
די נגמר האח הגדול כל כך לא מענין עושים הכל להשאר בתודעה
כמה רעה הייתה לתרצה בסוף מ גם ע י ל ה