מירב ישראל מתפוצצת: "מי אתן יא כונפות דוחות?"
מירב ישראל מתפוצצת: "מי אתן יא כונפות דוחות?"

מירב ישראל מתפוצצת: "מי אתן יא כונפות דוחות?"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

התגובות על המשקל של שלי סרבריאניקוב הצליחו להכעיס גם את יוצאת "האח הגדול" מירב ישראל, שפרסמה סרטון חריף במיוחד נגד אותן גולשות.

שתפו

בזמן ששלי סרבריאניקוב נהנית מהקמפיין הראשון שלה מאז היציאה מבית "האח הגדול", היא ממשיכה להתמודד גם עם הצד הפחות נעים של החשיפה. בתקופה האחרונה היא שיתפה לא מעט תגובות שקיבלה על העלייה במשקל, ואף טענה כי חלק מהעקיצות והעריכות הגרפיות הפוגעניות הגיעו מצד תומכי גל רובין.

 

מי שלא נשארה אדישה לסערה היא יוצאת "האח הגדול" 2018 ומשפיענית הרשת מירב ישראל, שהחליטה לצאת להגנתה של שלי ולתקוף בחריפות את אותן גולשות שבחרו להעיר על המשקל שלה.

מירב ישראל מתפוצצת: "מי אתן יא כונפות דוחות?"

מירב פתחה את הסרטון שלה במילים: "מי אתן יא כונפות? אתן פשוט דוחות. נתקלתי בסרטון של שלי והבנתי שיש נשים שיש להן תחביב לספור קלוריות לנשים אחרות! 'השמנת', 'וואי מה קרה לך?', 'איך תפחת!'".

 

בהמשך סיפרה שגם היא עצמה מתמודדת עם תגובות דומות: "גם לי זורקים ים הערות כאלה, כאילו נשברו לנו המראות בבית, אנחנו לא יודעות שעלינו במשקל, צריך אתכן! טמטום כזה".

 

ואז עברה למתקפה ישירה נגד אותן מבקרות: "את רוצה שאני אגיד לך שאת מכוערת, שהזקנת, שאת נפולה, שאת נוזלת? עכשיו אני שואלת, מי מינה אותך לוועדת השקילה הלאומית? מי את???".

מירב ישראל מתפוצצת: "מי אתן יא כונפות דוחות?"

מירב הדגישה שמאחורי כל תגובה כזאת יכולה לעמוד אישה שמתמודדת עם קושי אמיתי: "אתן יודעות כמה נשים נלחמות ביום על המשקל שלהן… דיאטות, ספורט, זריקות, כמוסות, הפרעות אכילה!".

 

את דבריה חתמה במסר חד וברור: "וזה ממש לא משנה אם זאת שלי מהאח הגדול, מירב מהאח הקטן, או רונית מהפיצוציה, אז שחררו ותסתמו את הלוע התזונאית שלכן!".

 

נראה שהסערה סביב התגובות על המשקל של שלי סרבריאניקוב כבר מזמן חרגה מעבר לטוקבקים בודדים, והפכה לדיון רחב יותר על שיימינג ברשת והמחיר שמשלמים מי שנמצאים באור הזרקורים.

guest
4 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
סלבס
סלבס
3 שעות

יאללה כל המפורסמים האלה תופסים טרמפ בשביל קודי קופון

אור
אור
2 שעות

אולי שקט

אזרח
אזרח
1 שעות

צודקת 1000% לכבד כל אדם באשר לחזותו . זה לא עילה להשפלה או לתקיפה חד משמעית וללא סייג

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.