כבר קשה לפספס שתמיר גולן וטל טיטו יצאו מבית "האח הגדול" עם זוגיות שהמשיכה להתחזק גם בחיים האמיתיים. השניים מבלים כמעט ללא הפסקה, משתפים רגעים זוגיים ומשעשעים ומציגים קשר צמוד שמסקרן מאוד את המעריצים.
עם כל כך הרבה תיעודים דביקים, השאלה על הצעד הבא הייתה רק עניין של זמן. במסגרת שאלות ותשובות נשאל תמיר ישירות: "מתי חתונה", ולרגע היה נדמה שהוא מתכוון סוף סוף לספק תשובה ברורה בנושא.

אלא שתמיר החליט ללכת בכיוון אחר לחלוטין. במקום לענות אם טבעת אכן נמצאת בתוכניות, הוא התחמק מהשאלה והחל לדבר על העציצים שלו, יסמין ותמר, כשהוא משאיר את המעריצים בלי תשובה בנוגע לחופה אפשרית.
לצד ההתעסקות בעתיד עם טל, תמיר נשאל גם על העבר שחזר לאחרונה לשיח ברשת, בין היתר בעקבות הפוסט החשוף של האקסית שלו שיינא, ששיתפה על התקופה הקשה שעברה אחרי סיום מערכת היחסים ביניהם.
כשנשאל כיצד הוא מתמודד עם העובדה שהעבר ממשיך לצוף למרות שהוא כבר נמצא בקשר חדש, והאם הדבר משפיע על הזוגיות הנוכחית, תמיר הבהיר שהוא בוחר באופן מודע לא לתת לכך מקום.

תמיר השיב: "פשוט לא לתת מקום, להתעסק בדברים טובים. קיבלתי החלטה עם עצמי שאני לא מתעסק ברכילות, ומה היה, ואיך עשו, וטוקבקים וכל הדברים האלה. אני משתדל להתעסק בדברים טובים ולא להיכנס לכל העולם הזה של רכילות".
ואם בנוגע לחתונה הוא הצליח להתחמק, כשנשאל מה הוא הכי אוהב בטל כבר לא חסרו לו מילים. תמיר מנה שורה ארוכה של תכונות שמבחינתו הופכות את בת זוגו לכל כך משמעותית עבורו.
תמיר שיתף: "זה הרבה! מצחיקה, חכמה, אוהבת לעמוד על שלה לפעמים יתר על המידה. יודעת להוריד את האגו. מפרגנת. חברה טובה. יצירתית. פתיחות. וריגשה ממש. שאפתנית וקנאית".

אז טבעת עדיין לא קיבלנו ממנו, אבל גם התחמקות מוחלטת מהאפשרות לא הייתה כאן. בינתיים תמיר וטל ממשיכים ליהנות מהזוגיות שלהם בקצב שלהם, בזמן שהמעריצים ממשיכים לחכות לרמז הבא שאולי כבר יהיה קשה יותר להסוות באמצעות עציץ.


בשביל לדעת עם מתאימה הזוגיות
צריך לצאת יותר ולחיות בבית אחד
לפחות שנה.
ברור כשמש שהוא משתמש בה בשביל 15 דק התהילה…הוא לא נפל מהכסא מאהבה
על תישמע לרכילות. תציע לה. נישואין. על תבזבז. לה את הזמן. שלה אם אתם. שנה ביחד חבל.