ספיר בורגיל נשברת מול הקבר: "הייתי נותנת הכל בשביל לשמוע אותך"
ספיר בורגיל נשברת מול הקבר: "הייתי נותנת הכל בשביל לשמוע אותך"

ספיר בורגיל נשברת מול הקבר: "הייתי נותנת הכל בשביל לשמוע אותך"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

בין תקופה משפחתית עמוסה לרגעים משמחים, ספיר בורגיל עצרה הכול, הגיעה לבית העלמין ופתחה את הלב על הגעגוע שלא מרפה.

שתפו

כוכבת "האח הגדול" ספיר בורגיל עוברת בתקופה האחרונה לא מעט רגעים משפחתיים טעונים, לצד רגעי אושר גדולים. רק לאחרונה הפך אחיה הצעיר שגיב לאבא לראשונה יחד עם אשתו איילה, ובורגיל שיתפה בהתרגשות מהתוספת החדשה למשפחה.

 

אלא שהפעם היא לקחה את העוקבים למקום אחר לחלוטין. בורגיל הגיעה לקברה של סבתה, הלן סבג, ושיתפה תיעוד מבית העלמין לצד מילים אישיות במיוחד על הקשר העמוק שהיה ביניהן ועל הגעגוע שממשיך ללוות אותה.

ספיר בורגיל נשברת מול הקבר: "הייתי נותנת הכל בשביל לשמוע אותך"
צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם

ספיר פתחה את הדברים: "הלוואי ויכולתם להכיר את האישה הזאת, ולהבין כמה היא הייתה משמעותית בחיים שלי. סבתא שלי הייתה החברה הכי טובה שלי, אשת הסוד שלי, המקום הבטוח שלי. המקום שתמיד הרגיש לי מוגן".

 

היא המשיכה לתאר את הקושי שבמפגש עם המצבה במקום עם האישה שהייתה רגילה לדבר איתה על הכול: "והיום אני באה אליה, אבל אחרת. עומדת מול אבן ומדברת אליה. אני לא חושבת שאי פעם אצליח להבין או להתרגל לזה".

 

בורגיל הסבירה כי למרות הכאב, הביקור בקבר הוא הדרך היחידה שמאפשרת לה עדיין להרגיש קרובה לסבתה: "אבל זה הכי קרוב שאני יכולה להגיע אלייך, סבתא, אז אני באה לשבת לידך, לדבר איתך, לספר לך קצת מה עובר עליי".

ספיר בורגיל נשברת מול הקבר: "הייתי נותנת הכל בשביל לשמוע אותך"
צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם

הגעגוע הפך מצמרר במיוחד כשהיא נזכרה בשיחות שהיו חלק קבוע מהחיים שלהן: "כמו שהייתי עושה תמיד. רק שהפעם, הייתי נותנת הכל בשביל לשמוע אותך עונה לי".

 

בתמונה ששיתפה נראים גם פרחים שהניחה על הקבר, ובתחתית הסטורי הוסיפה את המסר הקצר והכואב: "אני אוהבת אותך לנצח לעוד מיליון גלגולים".

 

דווקא בתקופה שבה משפחת בורגיל ממשיכה להתרחב ולייצר זיכרונות חדשים, ספיר הזכירה לעוקבים את מי שחסרה לה בתוך כל אותם רגעים. עבור בורגיל, הלן לא הייתה רק סבתא, אלא הדמות שאליה הייתה פונה כדי לפרוק, להתייעץ ולהרגיש בבית.

guest
2 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
חחחח
חחחח
45 דקות

בורגילה גורילה – עכשיו גם על המתים את עושה סיבוב בשביל לסחוט לייקים?

דנה
דנה
28 דקות

איזה נכדה מקסימה

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.