מעיין אשכנזי, כוכבת "האח הגדול" ו"הישרדות" ופאנליסטית "הדו"ח היומי", עברה הבוקר תקרית שהצליחה לטלטל אותה. בסדרת סטוריז היא הופיעה נסערת ובוכה וסיפרה על אירוע חריג בזמן שעמדה ברמזור בהרצליה.
לדבריה, עובד ניקיון רחובות עבר במקום עם צינור מים גדול. בתחילה היא לא הבינה שמתרחש משהו חריג וחשבה שאולי הוא מנסה לנקות את שמשת הרכב שלה או אפילו משתעשע, אלא שהתחושה השתנתה בתוך שניות.

אשכנזי תיארה: "אני עכשיו עומדת ברמזור בהרצליה בזמן הזה עובד ניקיון רחובות עבר עם צינור מים גדול. בהתחלה חשבתי שהוא אולי מנסה לנקות את השמשה הקדמית שלי או שזה נעשה בצחוק, ולכן לא הבנתי מיד את הכוונה שלו".
לדבריה, לאחר מכן העובד הפנה את הצינור ישירות לעבר מכוניתה: "אבל אז הוא כיוון את הצינור והשפריץ מים בעוצמה על הרכב, במשך כמה שניות, כיוון בכוונה לפנים שלי". גם בדיווחים שעלו הבוקר תוארה אשכנזי כמי שהייתה בסערת רגשות לאחר האירוע.
החלק שהפחיד אותה יותר, לטענתה, הגיע דווקא לאחר שהמים נעצרו. אשכנזי שיתפה: "לאחר כמה שניות הוא הוריד את הצינור הסתכל לי בעיניים בצורה שהרגישה לי מאוד מאיימת, ופשוט המשיך ללכת".

באותם רגעים עלתה אצל אשכנזי גם מחשבה שאולי מדובר בהתנהגות עוינת על רקע זהותה, אך היא עצמה הקפידה לסייג ולא קבעה שזו אכן הייתה המניע: "חשבתי שאולי מדובר בהתנהגות מכוונת ועוינת כלפיי בגלל היותי יהודייה, אבל אני לא יודעת בוודאות מה הייתה הכוונה שלו. אני לא מפסיקה לרעוד"
אשכנזי סיפרה כי מרוב הלם לא הצליחה לצלם את רגע ההתרחשות עצמו ובהמשך תהתה: "מה המשטרה תעשה? לא צילמתי מההלם". לדבריה, היא פנתה לעיריית הרצליה והתלוננה על האירוע, ובדיווחים צוין כי יצרה קשר גם עם המשטרה
לפי אשכנזי, הממונה על העובד טען כי בסך הכול ניקה את רכבה. מנגד, היא תיארה את התנהלותו בצורה שונה לחלוטין וטענה שההשפרצה הרגישה לה מכוונת ומאיימת. נכון לפרסום האחרון, מעיריית הרצליה טרם נמסרה תגובה רשמית לאירוע.
חשוב להדגיש כי בשלב זה אין מידע שמאמת שמדובר באירוע על רקע לאומני, וגם אשכנזי עצמה הבהירה שאינה יודעת בוודאות מה הייתה כוונת העובד. מה שכן ברור הוא שעבורה, האירוע הסתיים בתחושת פחד קשה וברעידות שלא הצליחה להסתיר מול העוקבים.


גם אם לא לאומני מי הוא שישפריץ מים על שמשת רכב קדמית שאולי סיכנה אותה חייב בשימוע ובטוח שהיו עדי ראייה תרתמי אותם כדי שאנשים כאלה לא יגיעו לעבוד בערים שלנו שישארו בכפר.
מים משמים זה ברכה…סימן לשפע שיגיע
אלימות…