רפאלה טווינה אורזת מזוודות ועוזבת: "זהו, אני בחוץ"
רפאלה טווינה אורזת מזוודות ועוזבת: "זהו, אני בחוץ"

רפאלה טווינה אורזת מזוודות ועוזבת: "זהו, אני בחוץ"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

שתפו

רפאלה טווינה כמעט ולא ירדה מהכותרות מאז היציאה מבית "האח הגדול". החיים שאחרי הריאליטי כללו לא מעט סטוריז ופרובוקציות, אבל גם רגעים הרבה פחות משעשעים שהפכו את התקופה האחרונה לאינטנסיבית במיוחד.

 

רק לפני כשבועיים טווינה נקלעה לתקרית קשה ברחוב, כאשר אישה זרה זיהתה אותה והחלה להטיח בה קללות והשפלות בעקבות התנהלותה בתוכנית. בעקבות המקרה אף התייצבו לצדה טל טיטו, הודיה כהן וזוהר אייזיק, וגם יריבתה מהבית גל רובין הביעה תמיכה.

רפאלה טווינה אורזת מזוודות ועוזבת: "זהו, אני בחוץ"
צילום: צילום מסך מתוך האינסטגרם של רפאלה טווינה

ואם זה לא הספיק, לפני ימים ספורים הגיע גם אירוע משפחתי מטלטל. רפאלה שיתפה מבית החולים כי סבה אריה עבר התקף לב באמצע הלילה, ובהמשך הרגיעה את העוקבים ועדכנה כי מצבו טוב.

 

עכשיו, אחרי כל הרעש מסביב, נראה שטווינה פשוט רוצה להתרחק לכמה זמן. היא פתחה מצלמה והודיעה לעוקבים על יעד חדש שכבר נמצא מבחינתה על הפרק, כשהמטרה המרכזית ברורה: לברוח מהארץ בחגים, וכמה שיותר מהר.

רפאלה טווינה אורזת מזוודות ועוזבת: "זהו, אני בחוץ"
צילום: צילום מסך מתוך האינסטגרם של רפאלה טווינה

רפאלה חשפה: "אני לא סיפרתי לכם את זה, אני טס לסרי לנקה. זהו, אני בחוץ, אני חייבת חופש דחוף, דחוף אבל! אני טסה לפני ראש השנה או אחרי ראש השנה אני לא יודעת מתי".

 

אלא שההתלבטות לגבי מועד הטיסה קשורה דווקא למשפחה. היא המשיכה: "האמת? ממש לא בא לי להיות פה בחגים אבל לא נעים לי מסבא וסבתא שלי, הם רוצים שנבוא אבל יו… אני חייבת חופש!". אחרי האירוע הרפואי שעבר סבה רק לאחרונה, המשפט הזה מקבל משמעות נוספת.

רפאלה טווינה אורזת מזוודות ועוזבת: "זהו, אני בחוץ"
צילום: צילום מסך מתוך האינסטגרם של רפאלה טווינה

ולמי שתוהה איך מי שנראית לא מעט בבילויים ובאירועים כבר מרגישה שהיא חייבת עוד חופשה, רפאלה הקדימה את הביקורת בעצמה ושיתפה: "דחוף חופש! אני כל כך חייבת חופש וסורי, זה נראה שאני בחופש כל היום.. אבל דיי נו הבנתם, בא לי חופש, בא לי חו'ל".

 

והתוכניות כנראה לא מסתיימות בסרי לנקה. טווינה כבר סימנה גם אפשרות ליעד נוסף והוסיפה: "אולי אני אטוס לתאילנד אחרי זה, לא יודעת.. אבל אמאל'ה, אני חייבת את זה".

 

guest
35 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
דלית
דלית
14 שעות

תקני כרטיס לכיוון אחד. בבקשה לא לחזור.

שושי
שושי
14 שעות

עופי ותשארי שם לתמיד
שקט יהיה לנו בארץ ששששש
קחי את אחיך ויאלה שניכם צד אחד

אין עלייך גל
אין עלייך גל
14 שעות

לכי ואל תחזרי לעולם פסיכית רשעית

תמונה של מתי זיו

מתי זיו

כתב חדשות בידור ורכילות. מביא בכל יום את הסיפורים החמים ביותר מעולם הטלוויזיה, הרשת והכוכבים של הביצה המקומית, עם גישה ישירה לעולמם של המשתתפים בתוכניות הריאליטי והדמויות שמסעירות את התעשייה. מקפיד על דיוק, חיבור לשטח ותיעוד רגעים שמסקרנים את הגולשים בזמן אמת.