רק בחודש אפריל האחרון, מירב ישראל הצליחה לעורר לא מעט הדים בתקשורת לאחר שהעלתה סרטון שעוזר לנשים לזהות גברים נשואים או תפוסים ובוגדניים באפליקציות הכרויות, ואם לא דיי בכך גם חטפה איומים על חייה מגבר שאשתו תפסה אותו בטינדר.
היום היא החליטה לתפוס חזית מהצד הנגדי, וזאת בעקבות לא מעט הודעות וצילומי מסך מדאיגים שקיבלה מגברים שחושפים כי נשים נשואות ותפוסות לא פחות גרועות. מירב פתח בדברים הקשים:"מקודשות, חצופות, אני רותחת עליכן!"
![יוצאת האח הגדול חושפת נשים שבגדו בבעליהן:"חשבתן שאני לא אעלה עליכן?"](https://www.shmua.com/wp-content/uploads/2023/06/S_0636.jpg)
והוסיפה:"תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב, מה חשבתן שאני לא אעלה עליכן אה? שאתן רועות בשדות זרים? נושקות ל-50 עם ארבעה ילדים, נשואות, אבד עליכן הכלח ואתן בעצמכן! נמצאות ברשתות החברתיות ומנסות למצוא טרף קל."
"בזמן שאני מנסה להגן עליכן מהצד השני, הצד השני לא נח. שולחים לי הודעות בלי סוף, שולחים לי צילומי מסך שלכן! שולחות לגברים רווקים שאתן יכולות לגייס אותן.. הצעות מגונות!"
והתפוצצה:"תגידו אתן השתגעתן!? לא הבנתי לאן העולם הזה מגיע? לאן הפריצות הזאת בעולם תגיע? נמאס לי מכן. אני יותר לא מגנה עליכן לעולם, שמעתן!? חצופות, תורידו ת'טבעת ותתלו את המפתחות!"
![יוצאת האח הגדול חושפת נשים שבגדו בבעליהן:"חשבתן שאני לא אעלה עליכן?"](https://www.shmua.com/wp-content/uploads/2023/06/S_0635.jpg)
קצת אירוני דווקא זו שישר אחרי האח הגדול בגדה בבעלה
התלהבה מהפרסום
את מטיפה מוסר?
שרלילה הכי גדולה הוצאת קרניים לבעלך
חחחחח
הפליטה שבה לתחיה. ….
הפכה למטיפת מוסר…. והסגנון , אוי הסגנון.
מירב ישראל גאונת הדור….
מי שם אותך לשפוט.ולחנך אנשים?