בזמן שדרור קליר מנסה לשמר את מעמדו בבית "האח הגדול" ולשרוד את ההדחה הקרובה, מחוץ לבית נרקמת סערה לא קטנה שעלולה לעלות לו ביוקר – הפעם מצד אחת הדמויות האהובות והמשפיעות מהעונות האחרונות: סתיו קצין. כוכבת העונה הקודמת, שלא נוטה לשתוק כשמשהו בוער בה, שיגרה השבוע סטורי חריף נגד דרור – והתגובות לא איחרו לבוא.
הכול התחיל לאחר שידור הפרק שבו דרור נשמע מרכל בזעם מאחורי הגב של חברתו הקרובה מאור ברוכמן, בעקבות לחיצת כפתור הסייב של שאול. דבריו הגיעו עד לקצין, שהחליטה לא להישאר אדישה והביעה את דעתה בפומבי מול מאות אלפי עוקביה: "דרור, הבן אדם הכי שקרן וצבוע. איכס, בן אדם סכסכן מניפולטור שמנסה לגרום למאור להיות רק איתו ולהרחיק אותה מכל הבית. בושה של בן אדם, מאור יצאה מלכה!".

אבל הדרמה לא הסתיימה בסטורי. מנהלי העמוד הרשמי של דרור באינסטגרם מיהרו לפנות לסטיו בהודעות פרטיות וניסו להנמיך את הלהבות: "אהובה, מי כמוך יודעת איך זה עריכה בבית האח הגדול. ממש קשה לנו לקרוא את מה שכתבת.. זה הרבה יותר מורכב ממה שכתבת כאן. זה לא פייר. ואת יודעת את זה. חוץ מזה, תראי מה פרסמנו היום. דרור לא אמר צבועה, ולא צביעות, זה איסקוב".
קצין, שלא נרתעת מעימותים, פרסמה את ההתכתבות המלאה גם לעוקביה, וכתבה בתגובה לעמוד של דרור: "קודם כל, עריכה לא עריכה, את המילים שהוא דיבר אי אפשר לקחת לו. דרור אמר למאור בפירוש שהיא צבועה שבא לו להביא לה כאפה. בסופו של דבר אני לא מרחמת על דרור, אחרי שהוא ריכל עלי בערוץ 26 ואמר שאני אגואיסטית אז מגיע לו."

הדברים של סתיו לא רק הסעירו את הרשת – הם גם העלו שאלה אמיתית: האם לקצין יש את הכוח להשפיע על ההדחה של דייר גם מחוץ לבית? לא מעט גולשים כבר החלו לסמן את דרור כמועמד הבולט לעזוב, בזמן שאחרים דווקא מנסים לחזק אותו כדי שמאור תודח.
המתיחות סביב דרור בבית לא פוחתת, והתחושה היא שמה שיקרה מחוץ לבית עשוי לקבוע את גורלו בתחרות. וכשסתיו קצין מתייצבת חזיתית נגדך – הספירה לאחור אולי כבר החלה?

מי יהיה המודח בשבת? הצביעו והשפיעו!
סתיו קצין עוד אחת יאללה סתמייייי
סתיו מאיפה צצת עד שנפתרנו ממך וואו כמה טימטום
סתיו הפח אשפה