סערה חדשה מתפתחת סביב "האח הגדול", והפעם היא מגיעה מחוץ לבית, כשמשפחתה אחת הדיירות הדומיננטיות של העונה, הודיה כהן והמעגל הקרוב אליה יוצאים במתקפה חריפה נגד הפקת התוכנית.
הכל התחיל לאחר שמעריצים ציפו לראות את המסוק שנשלח להודיה מצד המשפחה והקרובים בפרק ששודר אמש, אך גילו שהרגע כלל לא שודר, מה שהוביל לגל תגובות זועמות ברשת.

ביום שישי האחרון עלה לאוויר המסוק הראשון של העונה עבור הודיה, עם המסר: "הודיה, עם השקט והאמת שלך עד לניצחון, צבא האמת והחברים מאחורייך", אך במהלך השידור החי בערוץ 26, הרגעים הקשורים אליו לא הוצגו לצופים.
לטענת המעריצים, בזמן שהמסוק של הודיה עבר מעל הבית, השידור התמקד בדלת הבית והצנזורה נמשכה לאורך זמן, בעוד זמן קצר לאחר מכן, המסוק של גל רובין כן שודר וזכה לחשיפה גם בלייב וגם בפרק המרכזי.

הפער הזה הוביל לתגובה חריפה במיוחד מצד אמה של הודיה, אילנית, שלא נשארה אדישה ופרסמה פוסט נוקב בפייסבוק: "עף אלייך רספקט. מסוק ראשון לעונה עלה לאוויר בשביל הודיה שלי, איזה יום מרגש זה היה! אבל מה עריכה מגמתית עושה? פשוט מוחקת ומשמיטה".
"בזמן עליית המסוק ישבו עשרות תומכים מצבא האמת, חברים ומשפחה מול הלייב בערוץ 26, נרגשים ומתרגשים לראות את תגובתה. ובמקום לראות את הודיה נרגשת, ראינו את דלת הבית, חצי שעה של צנזורה. מיד אחר כך עלה מסוק לאוויר – הוא שודר, תגובתה של גל שודרה, ושוב סיפורה של עריכה".
"המתנתי בסבלנות וחיכיתי לפרק. חיכיתי לראות את הודיה רואה אותי, חיכיתי לראות את החיוך בפנייה, חיכיתי בשבילי, בשביל המשפחה, בשביל התומכים ובשבילה. אז כן, המסוק הראשון הושמט ואילו המסוק השני נסק, תרתי. אני לא אוהב את זה שאני מעלה את הפוסט הזה, אני שונא להתלונן בכללי, אבל אני צריך וחייב לעמוד מאחורי האמת. רשת 13, תתעוררו! לא ככה עושים טלוויזיה, ככה עושים אפליה, תרתי משמע".

גם חברה הקרוב של הודיה, דודו קובי, הצטרף לביקורת והחריף את הטון בסטורי שפרסם: "עריכה מגמתית זה כבר לא במקרה. ערוץ 13 פשוט מהנדס תודעה לצופים. העלינו מסוק תמיכה להודיה – ובדיוק באותו זמן הפסיקו את השידור ל-40 דקות".
"אף אחד בבית לא ראה את זה. אחרינו עלה מסוק לגל – ושם פתאום כן חזרו לשידור, הראו אותה מתרגשת, בוכה, עם כל הסיפור מסביב ובפרק ששודר היום? רק המסוק של גל הופיע. כאילו המסוק של הודיה בכלל לא היה קיים. מי שרואה את התוכנית או הלייב – אין לו שום דרך לדעת שזה קרה".

ככה זה כשרוצים להריץ תודעה מגמתית לצופים מכירים את זה ,הודיה אהובה גם בלי זה,רק חבל בשבילה היתה מתרגשת ומיתחזקת
זאת האמת ההפקה עושה עוול להודיה עורכת מורידה דברים מפרקים ומפרסמת מה בא לה העיקר לקדם משהו אחר על חשבון הגב והנשמה שלה בושה
ביזיון הפקה מזעזעת הרי יכלו לשים ב26 למה לא לשדר את זה . וההצגה שגברת גל עשתה ויעני כאילו בוכה במיטה אין דבר שיקרי כזה הפקה פח