פחות מכמה שעות לפני ההדחה הקריטית בבית "האח הגדול", טענות חדשות שהגיעו לשמועה בידור מעוררות לא מעט סימני שאלה סביב הקרב על הקולות. ברשימת המועמדים להדחה נמצאים נעם טקלה, קורן חתוכה, דני קרקוזוב, גל רובין ורפאלה טווינה, והמתח בקרב המחנות השונים נמצא בשיאו.
הסערה הנוכחית מגיעה לאחר שכבר לפני שתי הדחות עלו טענות דומות ברשתות החברתיות שלפיהן מנהלי סושיאל ועמודי תמיכה של דיירים שונים פעלו יחד כדי להשפיע על תוצאות ההצבעה נגד נעם. כעת, לטענת מקור פנימי שביקש להישאר בעילום שם, מתרחש מהלך נוסף מאחורי הקלעים.

על פי המידע שהגיע לשמועה בידור, לצד צילומי מסך שנשלחו למערכת, נטען כי קבוצות וואטסאפ המזוהות עם מתמודדים שונים החלו להפנות קולות לחיזוק דיירים מסוימים לקראת הישורת האחרונה של ההצבעה.
לפי הטענות, מצד קבוצות המזוהות לכאורה עם עומר התקבלה החלטה להפנות תמיכה לקורן חתוכה. במקביל, על פי ההודעות שהועברו אלינו, במחנה של אלירן ביטון הצעד היה דווקא צפוי כאשר הופנו קולות לדני קרקוזוב.

ההיגיון מאחורי המהלך, לטענת אותם גורמים, הוא לחזק את מי שנתפסים כרגע כדיירים החלשים יותר בהצבעות בסקרים(קורן ודני), ובכך לשנות את מאזן הכוחות בתחתית הטבלה. מי שעלול לשלם את המחיר, לפי ההערכות, הוא נעם טקלה, שעשוי למצוא את עצמו במאבק הישרדות קשה במיוחד.
על פי הסקרים האחרונים שפורסמו ברשת, גל רובין ממשיכה להוביל בבטחה ונחשבת לחזקה במיוחד בקרב הקהל. המשמעות היא שהמאבק האמיתי עשוי להתנהל דווקא סביב שאר המועמדים שלא קיבלו תמיכה עקיפה ולהוביל לדו קרב בין נעם לרפאלה, כאשר כל שינוי קטן בכמות ההצבעות עלול להפוך את התמונה לחלוטין.

הטענות שהגיעו לשמועה בידור לא הסתיימו רק באסטרטגיה. בהודעה שנשלחה למערכת נטען כי המהלכים הללו אינם נובעים משיקולים משחקיים בלבד אלא גם מתחושת חוסר צדק. לטענתם, ישנם דיירים שלדעתם ראויים להמשיך בבית, אך עלולים למצוא את עצמם מחוץ למשחק בגלל מהלכים מאורגנים של מחנות אחרים.

מנגד, חשוב לציין כי לאורך השנים הפניית קולות בין מחנות ותומכים הפכה לחלק בלתי נפרד מתוכניות ריאליטי המבוססות על הצבעת קהל. תומכים רבים רואים בכך אסטרטגיה לגיטימית לחלוטין במסגרת המשחק, כל עוד ההצבעות עצמן מבוצעות בהתאם לחוקים.
ענק אם נעם יעוף
רפאלה שרלי……..בחורה דווחה מגעילה ולכל מי שמצביע לה מאחל לכם כלה כזו